Feedless te scapă de dependența de Facebook, Twitter și Instagram

Feedless te scapă de dependența de Facebook, Twitter și Instagram

O nouă aplicație de mobil intitulată Feedless s-ar putea să te ajute să te vindeci de dependența de Facebook, Instagram sau Twitter, fără să îți ștergi contul.

Dacă te-ai decis că timpul petrecut pe Facebook este o risipă totală de energie și te face mai ineficient la muncă sau acasă, soluția radicală este să-ți ștergi contul. Problema este că toți prietenii tăi sunt pe Facebook. Evenimentele importante sunt planificate prin intermediul rețelelor de socializare și, este mai important ca niciodată, să ai o prezență online.

Pentru cei care încearcă să reducă semnificativ timpul petrecut pe rețelele de socializare importante, a fost gândit Feedless. Acest program te invită să-ți ștergi toate aplicațiile native pentru Facebook, Twitter și Instagram, imediat după ce l-ai instalat. Alternativa pe care ți-o pune la dispoziție este să accesezi aceleași servicii prin intermediul browserului Safari.

Partea interesantă este că, dacă vei intra pe facebook.com folosind browserul tău de pe iPhone, vei întâmpina interfața standard de Facebook, fără feed-ul infinit. Dacă nu era evident, gaura neagră a eficienței tale este derivată din scroll-ul infinit prin fluxul de postări al prietenilor. Dacă elimini respectivul feed, rămâi cu centrul de notificări, cu posibilitatea realizării unei postări noi și cu celelalte butoane standard pe care le cunoști.

Efectul Feedless este similar când intri pe Instagram sau Twitter. Practic, elimină feed-ul infinit de pe fiecare rețea de socializare importantă, fără nici un fel de intervenție suplimentară din partea ta. Pentru a-și atinge scopul, aplicația profită de mecanismul de filtrare a conținutului online pe care Apple l-a introdus în iOS 11. Deși majoritatea aplicațiilor care utilizează acel framework o fac pentru eliminarea reclamelor de pe internet, Feedless te face mai eficient.

Feedless poate fi descărcată din Apple AppStore, dar pentru a profita la maxim de ea, ești nevoit să plătești un abonament anual de 10 dolari sau un dolar pe lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: