Fallout 76 e oficial și te va duce într-un nou univers post-apocaliptic

Fallout 76 a fost dezvăluit oficial de către Bethesda, asta după ce compania a prezentat și un teasing în urmă cu doar puțin timp.

Dacă nu ești familiar cu jocurile din seria Fallout, trebuie să știi că acestea sunt RPG-uri care se petrec într-un viitor post-apocaliptic, în care mare parte a civilizației a fost distrusă în urma unui război nuclear. Titlurile Fallout 3, New Vegas și 4 sunt cele care fac parte din universul 3D, iar acestora li se va adăuga și Fallout 76.

Numele noului titlu se trage de la Vault 76, un buncăr despre care s-a mai vorbit în celelalte titluri din serie, dar care nu a avut nicio apariție concretă până acum. Trailerul pe care îl poți urmări mai sus rulează pe fundal melodia ”Take Me Home, Country Roads”, a lui John Denver, iar unii speculează că asta ar putea însemna ca jocul să aibă ca spațiu de desfășurare statul Virginia.

Povestea din Fallout 76 ar putea fi extrem de interesantă, deoarece în trailer avem concentrate scene dinaintea războiului care a schimbat radical fața planetei. Mai mult, și buncărul ales ca element central pentru acest joc e unul special, pentru că a fost construit ca buncăr de control, folosit drept element de comparație pentru celelalte buncăre experimentale.

În timp ce a fost prezentat teaserul dinaintea trailerului, mulți fani ai seriei au crezut că vom avea parte de o versiune remasterizată a Fallout 3. Cu toate acestea, se pare că radioul din intro i-a păcălit pe majoritatea.

Mai sunt o mulțime de elemente de analizat în trailerul publicat de către Bethesda, iar despre acestea vom afla imediat ce fanii au disecat fiecare cadru din acesta. Până atunci, e bine că putem deja să privim cu interes către un nou titlu din seria Fallout.

Citește și: