Noul trailer de lansare la Fallout 4 îți răspunde la toate întrebările


Nu mai trebuie să așteptați decât câteva zile până la lansarea noului Fallout 4, dar cei de la Bethesda vor să vă facă așteptarea mai dulce.

Se lucrează de mult timp la un noul Fallout. Timp de câțiva ani, fanii seriei credeau că franciza a murit și, cu toate că premiza post nucleară este una foarte interesantă, nu vom mai vedea noi titluri. Din fericire, nu a fost deloc așa, iar Fallout 4 se anunță a fi un titlu impresionant ca întindere și volum de conținut pe care jucătorii să-l exploreze.

Noul Fallout 4 se va lansa pe 10 noiembrie pentru PlayStation 4, Xbox One și PC-uri cu Windows. Până atunci însă, deși am văzut multe trailere în ultimul an pentru el, avem parte de un nou clip postat online de dezvoltator în urmă cu câteva ore. Intitulat launch trailer, acest colaj de secvențe in-game face o treabă foarte bună în a ne convinge din nou că Fallout 4 va arăta impresionant și va introduce elemente inovative de gaming în serie.

În cele aproximativ trei minute de acțiune, sunt dezvăluite chiar și câteva puncte importante ale intrigii din joc, dacă sunteți foarte atenți. În plus, înțelegem mai bine paricularități de gameplay ce încep cu realizarea de buncăre și se încheie cu modul în care veți interacționa cu inamici. Nu trebuie omis sub nici o formă faptul că veți putea încheia întreaga campanie a titlului cu un personaj feminin, iar acesta este și ilustrat aici.

Având în vedere întinderea jocului, este foarte greu, dacă nu imposibil să ilustrezi toate părțile importante ale sale într-un clip de câteva minute. Din câte se pare, veți putea petrece peste 100 de ore navigând prin acest univers virtual. În orice caz, dacă sunteți și mai entuziasmați de noul titlu după trailerul de lansare pe care îl puteți urmări în întregime mai sus, mai așteptați doar câteva zile pentru a pune mâna pe el.

Alexandru Puiu
14:51 06.11.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video