Totul despre Fallout 76, într-un clip oficial ce nu trebuie ratat

Fallout 76 este următorul joc din îndrăgita serie, iar oficialii de la Bethesda tocmai au publicat primul trailer oficial pentru el. Clipul este intitulat Fallout 76 – Welcome to West Virginia Gameplay Video.

Cu câteva zile înainte de E3 2018, am aflat primele detalii despre Fallout 76. La momentul respectiv, nu se cunoșteau foarte multe particularități despre joc, dar părea să ofere o experiență spectaculoasă și să fie cel puțin la fel de complex precum predecesorul său – Fallout 4 lansat în 2015.

Având în vedere efortul producătorului de a introduce conținut adițional constant în Fallout 4 prin DLC-uri sau update-uri, pare aproape ciudat că au trecut deja trei ani de la lansarea versiunii anterioare.

În orice caz, Bethesda a dezvăluit mai multe despre viitorul joc la E3 2018 prin intermediul clipului de mai sus. Pentru că la momentul respectiv acest trailer de gameplay nu a fost făcut public, fanii francizei se vor bucura să afle ce au văzut persoanele prezente la conferința din Lost Angeles. Clipul de aproximativ trei minute evidențiază evoluția din punct de vedere a detaliilor grafice a noului joc.

În plus, s-ar putea să desprinzi câteva detalii vizavi de mecanica de joc. În acest scop, te vor ajuta și comentariile producătorului executiv Todd Howard. Pe coloana sonoră a clipului sunt aceleași cuvinte pe care Howard le-a afirmat la conferință. Una peste alta, jocul se anunță a fi unic din mai multe puncte de vedere și complet diferit față de ce am văzut în celelalte jocuri lansate în ultimii ani.

Ca referință, Fallout 76 este un joc de tip MMORPG, a cărui acțiune se va desfășura exclusiv online. Spațiul pe care îl vei avea la dispoziție pentru a fi explorat este de patru ori mai mare decât cel al predecesorului său. Relativ la povestea din Fallout 4, iminentul Fallout 76 va funcționa ca prequel.

Fallout 76 se va lansa în mod oficial pe 14 noiembrie și va fi disponibil pe PlayStation 4, Xbox One și PC. Te poți înscrie deja la o precomandă, dacă te încântă această perspectivă.

Alexandru Puiu
10:15 27.06.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video