26 mai 2017 | 14:00

Fallout 4 gratuit în acest weekend: nu ratați ocazia să explorați lumea post-apocaliptică

VIDEO VIDEO

Fallout 4 a depășit numeroase recorduri de popularitate și s-a bucurat de unele dintre cele mai pozitive review-uri, iar în acest weekend îl puteți experimenta gratuit.

Cu o grafică impresionantă, o poveste originală și un grad sporit de flexibiliate în realizarea misiunilor, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că Fallout 4 continuă să fie foarte popular printre gamerii de toate vârstele. Cum se întâmplă însă cu majoritatea jocurilor de top de ceva timp, titlul nu a putut fi experimentat gratuit, sub formă de demo sau trial.

Situația s-a remediat în acest weekend. Printr-un anunț oficial, cei de la Bethesda au decis să facă un gest generos pentru persoanele care nu au avut încă ocazia să pună mâna pe Fallout 4. Indiferent dacă aveți un Xbox One sau PC, veți putea instala complet gratuit jocul pe perioada iminentului weekend. Astfel, veți putea lua o decizie informată dacă vă încântă sau nu jocul și veți putea înțelege un pic mai bine de ce entuziasmul din online pe marginea titlului a fost cu mult peste majoritatea jocurior din ultimii ani.

Oferta este disponibilă prin intermediul Steam și Xbox Live Gold. Cu alte cuvinte, dacă nu aveți încă aplicația client de Steam și un cont pe serviciul celor de la Valve, acestea sunt necesare în prealabil. Posesorii de Xbox, trebuie să fie abonați la Xbox Live Gold, serviciul online al Microsoft destinat celor care vor să se joace online pe consolele din dotare.

Experiența de care vor avea parte jucătorii care vor experimenta Fallout 4 în acest weekend este completă și identică cu cea a celor care l-au cumpărat, inclusiv acces la moduriw, cu excepția faptului că de luni aveți posibilitatea să-l cumpărați în variantă completă sau să-l dezinstalați. Pentru a încuraja eventuale achiziții, pe perioada weekend-ului, jocul va fi la ofertă cu reduceri de până la 67% pe Steam, Xbox One Store și PlayStation Store. Prezența consolei Sony în lista este surprinzătoare, având în vedere că Fallout 4 nu poate fi jucat gratuit pe PS4 în weekend.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele