Fallout 76 te obligă să cumperi jocul dacă vrei să-l dezinstalezi

Fallout 76 te obligă să cumperi jocul dacă vrei să-l dezinstalezi

Dacă ai instalat deja Fallout 76 în variantă beta pe calculator, iar acum vrei să îl dezinstalezi, s-ar putea să ai o surpriză neplăcută.

Unii dintre jucătorii care au instalat varianta beta de Fallout 76 pe calculatoare s-au trezit că jocul nu poate fi dezinstalat, decât dacă a fost cumpărat în prealabil. Dacă încerci să lansezi procesul de dezinstalare, launcher-ul Bethesda.net îți afișează un mesaj prin care te informează că nu poți face asta.

”Nu ai acces la acest joc” este mesajul afișat în launcher, alături de ”Verifică dacă ești logat cu contul Bethesda.net asociat cu jocul cumpărat”. Un utilizator de pe reddit a postat un video în care poți vedea cum decurge procesul de încercare de dezinstalare.

Momentan, nu se știe dacă aceasta e doar o greșeală care va fi rectificată sau dacă este o tactică destul de murdară a celor de la Bethesda, pentru a te convinge să cumperi jocul. Momentan, cei care și-au instalat jocul se întreabă dacă ar trebui cumva să aștepte până în data de 14 noiembrie. Atunci, jocul este lansat oficial, iar asta ar putea însemna și că ghinioniștii pot să dezinstaleze titlul fără problema curentă.

Teoria e bună de luat în seamă, mai ales că serverele nu sunt încă online. Atunci când acestea vor funcționa în parametri normali, jucătorii se vor putea loga și probabil vor avea posibilitatea să dezinstaleze jocul.

Asta nu e singura problemă pe care a cauzat-o Fallout 76 în ultima vreme. Acum câteva săptămâni, launcherul Bethesda.net le ștergea utilizatorilor toată instalarea jocului, fără să-i întrebe în prealabil pe aceștia dacă doresc asta. Acum, se pare că de la o ștergere completă, am ajuns la imposibilitatea de ștergere.

Rămâne de văzut cum va comenta și mai ales, cum va rezolva Bethesda această situație destul de ciudată și stânjenitoare.

Sursa: pcgamesn.com