Facebook Messenger a picat. Ce s-a întâmplat cu aplicația de chat

Facebook Messenger a picat. Ce s-a întâmplat cu aplicația de chat

Aplicaţia Facebook Messenger de la cea mai mare rețea socială are mari probleme în România. Aplicația pentru mesaje a fost offline pentru utilizatori, iar multe mesaje chiar au fost șterse automat. Alţi utilizatori s-au plâns că nici nu mai văd mesajele primite.

Reprezentanții Facebook nu au oferit niciun răspuns legat de problemele tehnice apărute cu Facebook Messenger. Este de așteptat ca un comunicat oficial să apară în următoarele ore.

Se pare că mesajele prin Facebook Messenger nu se mai trimit, iar unora dintre utilizatori le-au fost șterse conversații întregi după apariția acestei probleme.

La momentul redactării acestui articol, aplicația de mesaje a Facebook tocmai a redevenit activă, după ce nu a funcționat aproximativ 30 de minute.

Nu este prima dată când Facebook Messenger a avut probleme.

Aplicația pare să dea semne de instabilitate în mai multe țări din Europa. Down Detector, site-ul care îi monitorizează întreruperile la nivel global, a identificat în vara acestui an, numai într-o singură zi, peste 122 de rapoarte despre diverse probleme înregistrate de aplicație. În Marea Britanie, în luna iulie, Messenger a fost blocat peste două ore.

De regulă, Down Detector a identificat cele mai grave și frecvente probleme în țările din vestul și nordul Europei, dar, se pare că și România devine zonă cu probleme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: