Cea mai nouă conspirație aduce laolaltă Luna și extratereștri

Cea mai nouă conspirație aduce laolaltă Luna și extratereștri

Conspirațiile sunt cele care ne fac viața mai frumoasă. Mai amuzantă, de fapt. Există nenumărate teorii ale conspirației. Unele au sens și s-au dovedit a fi cât de cât adevărate. În schimb, altele sunt absurde, dar savuroase. Cele mai multe dintre ele sunt cu și despre extratereștri.

Cea mai nouă teorie a conspirației afirmă că Luna, satelitul natural al Pământului, este, de fapt, o bază pentru OZN-urile extratereștrilor. OZN-urile triunghiulare observate de un telescop este „dovada” unei baze pe Lună, afirmă teoreticienii conspirației.

Captate cu un telescop puternic, fotografiile par să prezinte o formă gigantică, neagră, triunghiulară pe suprafața stâncoasă a Lunii.

Imaginile au fost postate pe YouTube, pe canalul Secure Team 10. OZN-urile au fost observate de un astronom amator, care nu a fost încă identificat. Naratorul filmulețului de pe YouTube spune că fotografiile i-au fost trimise pe mail. Tot el te îndeamnă să te uiți foarte atent și vei vedea umbra unei „ambarcațiuni” care plutește deasupra Lunii.

OZN-ul în sine nu este văzut, dar naratorul videoclipului crede că acest lucru se datorează faptului că el este atât de aproape de Lună încât nu se poate vedea. În orice caz, cea mai plauzibilă teorie care combate conspirația este că lentila fototelescopului cu care au fost făcute imaginile ciudate avea o defecțiune. De aici și umbra rezultată.

În orice caz, teorii ale conspirației despre existența extratereștrilor și, implicit, ale OZN-urilor există de decenii bune. Cu siguranță vor mai veni și altele, dacă NASA continuă să ascundă dovezi ale extratereștrilor – NASA este cel mai mare dușman al omenirii. pentru că păstrează doar pentru ea extratereștrii și OZN-urile lor.

Cât despre cei care cred și se încred în aceste conspirații, narcisismul și nivelul scăzut de stimă de sine sunt cele care au ca rezultat asta. Concluziile unor studii au arătat că persoanele care apreciază narcisismul și care au o stimă de sine scăzută au șanse mari să devină adepții teoriilor conspirației.

Citește și:
Sursa: Secure Team 10