Creatorii Fortnite te învață cum să faci jocuri video

Creatorii Fortnite te învață cum să faci jocuri video

Epic Games, creatorul Fortnite, a dezăluit o nouă platformă, un loc unde cei interesați de dezvoltarea de jocuri vor învăța cum să folosească motorul grafic Unreal.

Înainte de Fortnite, probabil cel mai cunoscut produs al Epic Games era motorul grafic Unreal Engine care stă în spatele a sute de jocuri realizate de diverși producători. Unreal Engine 4 este cel mai nou motor grafic și este folosit pentru crearea unor jocuri ca Darksiders 3, Fortnite, PUBG sau Vampyr. Totuși, acest motor nu este folosit exclusiv pentru jocuri, ci creațiile grafice se pot aplica în mai multe domenii.

Unreal Engine Online Learning constă într-o serie de materiale de intruire împărțite pe mai multe categorii: dezvoltare de jocuri, arhitectură, design industrial și media. Tutorialele video sunt disponibile la cerere și sunt împărțite pe nivelul de dificultate, de la începător până la expert.

„Platforma include mult conținut video pe care l-ați văzut și pe site-ul nostru în trecut, dar și zeci de videoclipuri noi”, au spus reprezentanții Epic Games.

Cea mai recentă actualizare a Unreal Enging 4 a fost lansată pe 20 iulie și include peste 100 de optimizări pentru dezvoltarea jocurile de smartphone-uri atât Android, cât și iOS, dar și o îmbunătățire a performanței pentru Nintendo Switch. Cei de la Epic spun că dezvoltatorii vor să livreze jocuri repede și ca acestea să fie optimizate pe toate platformele pe care sunt lansate.

„Lucrul important este că poți să faci un singur joc și să-l vinzi pe mai multe platforme. Fornite este același joc indiferent de dispozitivul pe care-l joci”, a spus Kim Libreri, chief technology officer al Epic Games.

Unreal Engine Online Learning este disponibilă peste tot în lume și este gratis. Așadar, dacă vrei să înveți cum să folosești mai bine motorul grafic atunci poți să intri aici și să vezi ce tuturiale ți-au pregătit creatorii Fortnite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Variety