eMAG: cinci telefoane pe care să le iei resigilate

eMAG: cinci telefoane pe care să le iei resigilate

eMAG are categoria de resigilate unde, din când în când, dai peste prețuri excelente. De data aceasta e vorba de telefoane. Sunt disponibile modele de la Samsung, Apple, Huawei și alții.

Cu puțin peste o lună înainte de MWC 2018, evenimentul la care vor fi prezentate noi telefoane premium pentru acest an, poate nu e cazul să cheltui prea mult pe un smartphone. Categoria resigilate de la eMAG îți poate aduce telefoane pe care să le iei la preț mic și să nu regreți că ai dat prea mulți bani pe ele. Asta ca să nu aștepți până în martie sau aprilie, când vor fi disponibile noile modele.

eMAG: de la Samsung la iPhone, ce telefoane sunt la resigilate

Samsung Galaxy S7 e un model pe care eMAG l-a tot listat în campaniile de reduceri. Încă e bun, deși Android Oreo întârzie pentru el. Are un ecran de 5,1 inci, un procesor cu opt nuclee, 4GB de memorie RAM și 32GB spațiu de stocare, iar camera foto este de 12 megapixeli, capabilă să filmeze 4K. Telefonul e la preț redus, dacă îl iei resigilat.

O surpriză este apariția la eMAG, la resigilate, a Google Pixel 2. Telefonul încă nu e oficial în România, deși e unul dintre modelele premium destul de populare în afară. Acesta are Android Oreo, ecran de 5 inci, 4GB de memorie RAM și 64GB spațiu de stocare și una dintre cele mai bune camere de 12 megapixeli de pe piață. Prețul e redus la eMAG în perioada asta.

În mai puțin de două luni, prețul Samsung Galaxy Note 8 a scăzut cu circa 1.000 de lei. Are ecran imens, QuadHD, are două camere foto de câte 12 megapixeli și un stylus, dacă ești tipul de utilizator care preferă un așa instrument. Altfel, rezistă la apă și praf și până în toamnă nu mai e un alt model Note la acest nivel. eMAG îl listează cu o reducere însemnată.

[readmore]

Nu putea lipsi un iPhone din această listă cu resigilate de pe eMAG. iPhone 8 a fost lansat în toamna lui 2017, are o cameră de 12 megapixeli, se încarcă wireless și încă dispune de Touch ID, cu scanarea amprentei, ceva ce nu mai e pe iPhone X. Telefonul e la preț redus la eMAG.

Dintre telefoanele premium din 2017, de la Samsung sunt cele mai multe la resigilate. Așa e și cazul cu Samsung Galaxy S8, versiunea mai mică. Are cameră de 12 megapixeli, 64GB spațiu de stocare, procesor cu opt nuclee și e rezistent la apă și praf. La resigilate, îl ai disponibil la preț mai mic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: