eMAG vine cu reduceri neașteptate de până la 50% în acest weekend la electrocasnice

eMAG vine cu reduceri neașteptate de până la 50% în acest weekend la electrocasnice

Fie că electrocasnicele tale nu mai merg atât de bine ca înainte, fie că vrei o schimbare, eMAG îți oferă reduceri bune de care să profiți în acest weekend.

Dacă vrei să profiți de câteva reduceri și oferte eMAG pentru a-ți schimba expressorul, frigiderul sau robotul de bucătărie, aici ai câteva recomandări de elctrocasnice.

Acum că tot vine weekend-ul, este momentul să te relaxezi. Poți citi o carte sau să te uiți la un film, dacă tot este frig afară. Iar când te plictisești, arta modernă a shoppingului online te va scoate din încurcătură.

eMAG are reduceri de neratat la electrocasnice: Aspirator vertical Dirt Devil Renegade 18

Acest aspirator cu puterea motorului de 80 W este ideal pentru curățarea pardoselilor dure, a covoarelor sau a mobilelor tapițate, ușor murdare. Durează patru ore să îl încarci, apoi îl poți folosi timp de 30 de minute – timp suficient să cureți. Acum că a fost redus la 50%, este păcat să îl ratezi. Îl poți găsi AICI, la un preț imbatabil.

 

Ce electrocasnice sunt la reducere pe eMAG: Cuptor cu microunde Gorenje MO17ME

Acest cuptor cu microunde te va ajuta să economisești timp și energie. Avantajul său principal este că poate păstra mai bine substanțele nutritive, vitaminele și mineralele din mâncarea preparată. Are 6 nivele de putere, pentru a se potrivi cu orice ai nevoie să încălzești. Îl găsești AICI, redus cu 40% de pe eMAG.

 

Electrocasnice la preț redus pe eMAG: Masina de spalat rufe Samsung WW80J5345MW/LE

Cu o capacitate de 8kg și o putere de 1200 de rotații pe minut, această mașină din clasa A+++ va face spălatul rufelor o plăcere. Beneficiază de tehnologia Eco Bubble, care asigură o curățare puternică și la temperaturi scăzute. Detergentul este transformat în bule, pentru a intra rapid în țesătură. Astfel, protejează materialele și te ajută să economisești energie. Cu o reducere de 40%, este păcat să nu intri AICI și să o ratezi.

 

Ce oferte sunt la electrocasnice pe eMAG: Combina frigorifica Gorenje NRK6202MX

Frigiderul acesta te va face să crezi că trăiești în viitor. Sistemul IonAir imită procesul natural de ionizare și menține mâncarea proaspătă mai mult timp. Tehnologia AdaptTech anticipează când vei deschide ușa frigiderului și înainte să faci asta, va scădea temperatura cu un 1 sau 2 grade, pentru a evita șocurile termice de la frigiderele clasice. Îl poți găsi redus cu 41% AICI.

 

Produse electrocasnice la preț redus pe eMAG: Robot de bucătarie Russell Hobbs Illumina 20240-56

Acest robot de bucătărie cu putere de 850 W este pe cât de util, pe atât de distractiv. Sistemul de Control al Culorii va simplifica procesul de gătire. Inelul luminos unic își schimbă culoarea în funcție de cele 4 trepte de viteză. Astfel, devine albastru pentru feliere, mărunțire și radere, violet pentru aluat și cremă, verde pentru amestecare și roșu pentru tăiere și procesare. Este redus la eMAG cu 48% și îl poți achiziționa de AICI.

 

Electrocasnice de neratat pe eMAG: Espressor Automat Delonghi ECAM 23.210 Blk

Espressorul acesta este perfect dacă locuiești cu cineva, pentru că prepară două cești de cafea simultan. Funcționează atât cu cafea boabe, cât și cu cafea măcinată. Poți alege dacă vrei o cafea scurtă, medie sau lungă, puternic sau slab aromatizată, fierbinte sau cu temperatură medie. Produsul este redus cu 50%, așa că dacă nu vrei să îl ratezi, intră AICI.

 

Citește și: