Când vei putea încerca, pentru prima dată, FIFA 19

Când vei putea încerca, pentru prima dată, FIFA 19

EA Sports a anunțat că va lansa demo-ul pentru FIFA 19 pe 13 septembrie, cu doar două săptămâni înainte de lansarea oficială a jocului, programată pe 28 septembrie.

Cei de la EA nu au spus cu ce echipe vei juca, pe ce stadioane sau ce moduri vor fi disponibile în demo. Dacă ar fi să ne luăm după modelul de anul trecut atunci ar trebui să vedem patru stadioane, 13 echipe și destul de mult conținut.

FIFA 19 vine cu câteva schimbări importante față de FIFA 18, aducerea Ligii Campionilor în jocul FIFA fiind una dintre cele mai anticipate opțiuni ale noului joc de fotbal. De asemenea, în FIFA 19 vei putea juca și în liga chineză, Chinese Super League.

The Journey, campania single player care urmărește povestea lui Alex Hunter și care a fost introdusă în FIFA 17, va continua și aici, acesta fiind ultimul capitol din viața tânărului jucător. Totuși, în acest mod vei putea urmări și juca poveștile lui Danny Williams și Kim Hunter, primul jucător femeie din FIFA cu care vei putea juca în modul carieră. Mie mi s-a părut interesantă această abordare a EA, de a se concentra pe povestea unui jucător, și sper să continue cu alte povești și mai bine închegate.

FIFA 19 va primi câteva noi moduri interesante printre care și unul de battle royale. În modul Survival, de fiecare dată când marchezi un gol, vei pierde un jucător de pe teren. Un astfel de mod de joc ar trebui chiar să ducă la meciuri echilibrate, chiar dacă skill-ul fiecărui jucător e diferit. În plus, în acest mod, scopul final e să fii trimis la vestiare cât mai repede.

Un alt mod de joc este Kick Off unde poți alege un set de reguli opționale (se pun doar golurile marcate din voleu sau doar cu capul etc) sau chiar fără reguli de niciun fel. Ar trebui să fie distractiv.

Jocul se lansează pe 28 septembrie, dar îl vei putea juca mai devreme dacă faci precomandă la ediția de Champions League (25 septembrie) și chiar mai devreme, pe 20 septembrie, dacă ai abonament la Origin Access.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Pcgamesn
Etichete: