Recordurile depășite de Drake cu Scorpion îți arată cât ne place rapul

Recordurile depășite de Drake cu Scorpion îți arată cât ne place rapul

Drake a redevenit cel mai în vogă artist al momentului la mai puțin de 48 de ore de la lansarea celui mai nou album al său. Scorpion a depășit mai multe recorduri de popularitate, multe dintre ele stabilite de același artist în anii trecuți.

În luna ianuarie a acestui an, Drake a intrat în cartea recordurilor cu o piesă intitulată God`s Plan sau planul lui Dumnezeu. Single-ul cu pricina a fost redat de cele mai multe ori într-o singură zi pe orice platformă de streaming. O performanță la fel de impresionantă, dar semnificativ mai recentă, a fost atinsă de Drake cu noul său album Scorpion.

Apple Music și Spotify au făcut publice cifrele referitoare la performanța noului album al lui Drake și este mai evident ca niciodată faptul că mijloacele de promovare ale creației discografice funcționează mai bine ca niciodată. Scorpion a fost redat în primele 24 de ore de disponibilitate de 170 de milioane de ori.

Fostul record în acest domeniu a fost deținut tot de Drake, cu mențiunea că More Life s-a rezumat la valoarea ”modestă” de 89,9 milioane de redări.

Valorile de mai sus se referă la Apple Music, dar situația pe Spotify a fost la fel de spectaculoasă. Scorpion de la Drake a fost ascultat de 132,4 milioane de ori în primele 24 de ore pe Spotify. Fostul record pe cea mai populară platformă de streaming a fost deținut de Post Malone cu 78,7 milioane de redări.

Într-un punct din timp, noul album a fost redat de 10 milioane de ori într-o singură oră, o altă referință care pare imposibil de depășit prea curând.

Este important de reținut că Apple Music și Spotify s-au străduit foarte mult să promoveze Scorpion de la Drake. Siri a învățat peste noapte să răspundă la întrebări referitoare la artist, precum unele referitoare la poreclele sale. Spotify a inserat piese din Scorpion în playlisturi mai puțin obișnuite precum Afternoon Acoustic și Ambient Chill.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: