Dragnea, comparat cu marii mafioți: ce „complimente” i-a mai adus Ponta

Dragnea, comparat cu marii mafioți: ce „complimente” i-a mai adus Ponta

Într-o postare pe Facebook încărcată de „complimente” la adresa liderului PSD, Ponta l-a comparat pe Dragnea cu liderul mafiei siciliene Cosa Nostra, cu dictatorul Siriei – Bashar All Assad și nu numai.

„Președintele PSD ( și Președinte al Camerei Deputaților) este din Teleorman / el numește Președinte Executiv al PSD și Prim Ministru o doamnă tot din Teleorman / Doamna Prim Ministru din Teleorman numește în funcția de Ministru de Interne o altă doamna – tot din Teleorman/ Doamna Ministru de Interne din Teleorman numește în fruntea Jandarmeriei Române ( după gravele incidente din 10 August) un domn colonel tot din Teleorman!!! Oare numai mie îmi sună fraza de mai sus ca o gluma proastă sau ca o nebunie totală?!?”

Astfel a început fostul prim ministru al României o postare menită să atragă atenția asupra activităților politice ale lui Liviu Dragnea și, mai ales, asupra modului în care numește persoane în funcții importante din stat. Gestul lui Victor Ponta de pe Facebook este doar unul dintre multele pe care le-a făcut pentru a-și spăla imaginea în ochii potențialului electorat.

De curând, a acceptat să participe la „roast” organizat de Cosmin Nedelcu – Micutzu unde v-a fi supus unor serii stufoase de glume destul de agresive. Rămâne să vedem cât de curată îi va fi imaginea mediatică după respectivul eveniment.

Momentan, am aflat doar data oficială a roast-ului – 14 septembrie, dar nu se știe când va ajunge online pentru a fi vizionat de către cei care nu pot fi prezenți la evenimentul live.

Revenind la postarea lui Ponta de pe Facebook, aceasta este încărcată de afirmații care s-ar putea să-l supere destul de mult pe liderul PSD și actualul Președinte al Camerei Deputaților. „Știu că înainte de 1989 era plină conducerea țării de oamenii din Scornicești și din zona natală a lui Ceaușescu – niciodată însă nu s-a ajuns la ce este azi! Singurul exemplu azi în lume de lider politic care a promovat în conducere doar rude și oameni din zona sa natală este Bashar Al Assad în Siria – nu cred că acesta este un model pt România.”

Trecând peste multitudinea de gesturi condamnabile ale lui Victor Ponta din anii trecuți, perfomanța de a-l asocia pe Dragnea cu Ceaușescu și cu dictatorul Bashar Al Assad în doar câteva rânduri nu ar trebui trecută cu vederea. Întreaga postare a lui Ponta poate fi parcursă mai jos.

 

Citește și: