Doogee lansează un telefon de gaming rezistent și la trânte

Doogee lansează un telefon de gaming rezistent și la trânte

Nu eram în criză de telefoane dedicate plăcutei activități de gaming, dar Doogee S70 încearcă să se diferențieze din mulțime printr-un grad sporit de rezistență și o campanie de crowdfunding.

Doogee nu are o vastă experiență în producerea de telefoane mobile, dar a lansat câteva terminale interesante în ultimii ani. Cea mai recentă creație din portofoliul chinezilor se pregătește să fie Doogee S70 Gaming Rugged Phone. Ilustrat în imaginile alăturate, aparatul caută să obțină finanțare printr-o campanie de crowdfunding pe Indiegogo.

Dogee S70 gaming smartphone

Noul aparat nu încearcă să fie revoluționar din vre-un punct de vedere, dar speră să genereze câțiva fani prin intermediul gradului sporit de rezistență. Telefonul este certificat IP68, IP69K și MIL-STD-810G. Primele două fac referire la faptul că poate fi scufundat în apă și rezistă la un jet puternic de apă orientat spre el. Standardul militar se referă la rezistența la șocuri și vibrații foarte agresive.

Telefonul este construit în jurul unui panou Full HD+ de 6 inci cu un raport de aspect de 18:9. Acumulatorul de 5.500 mAh este unul dintre cele mai mari pe care le-ai întâlnit pe un telefon mobil în ultimul an.

Partea de procesare efectivă este realizată de un SoC Helio P23 în combinație cu 6GB RAM și o memorie internă de 64GB. Pentru a-i spori viteza în cazuri de urgență majoră, precum o sesiune de Fortnite sau PUBG, există Cooling Boost. Odată activat, modul cu pricina închide toate aplicațiile și îți trece telefonul într-un mod de gaming. Răcirea se efectuează printr-o foaie metalică ce disipă căldura de pe procesor.

În ceea ce privește abilitățile de captură, are pe spate un senzor Sony IMX363 cu un al doilea de 5 megapixeli cu F/1.8 și pixeli de 1,4 microni. Cu alte cuvinte, ar trebui să facă o treabă mai mult decât decentă în condiții de lumină scăzută. Prețul este momentan necunoscut, dar combinația cu gamepad-ul Doogee G1 care se poate atașa la mobil pare interesantă.

Citește și: