08 oct. 2017 | 10:03

DooGee MIX vine cu specificații surprinzătoare la un preț destul de mic

ACTUALITATE
DooGee MIX vine cu specificații surprinzătoare la un preț destul de mic

DooGee MIX a intrat și pe piața din România, iar raportul dintre funcțiile oferite și prețul de vânzare pare a fi unul promițător.

Când vine vorba de telefoane chinezești, părerile sunt împărțite. Avem de-a face cu branduri precum Huawei, care au reușit să spargă bariera percepției clienților, dar avem și alți jucători care vin tare din urmă. Probabil ai avut de-a face cu asemenea telefoane, pe care chiar dacă nu le-ai folosit, le-ai văzut în rezultatele căutărilor din diverse magazine online. Unele sunt bune, altele mai puțin bune, dar toate vin cu prețuri pe care competitorii mari nu le pot oferi.

E și cazul lui DooGee MIX, care a intrat recent în România pe un canal oficial. Am mai auzit de brand în trecut, dar nu i-am dat prea multă atenție, însă de data asta am remarcat că au creat un telefon cu specificații greu de ignorat, iar dacă iei în calcul și prețul, situația ți-ar putea da de gândit.

Telefonul vine cu un ecran 18:9, cu diagonala de 5,7 inci, așa cum suntem deja obișnuiți datorită marilor producători care s-au reorientat către un asemenea format. Rezoluția este HD, iar aici vedem sacrificiul făcut pentru a aduce alte componente puternice și un preț mic.

Smartphone-ul se bazează, însă, pe un procesor Helio P25 și vine și cu 6 GB de memorie RAM. Nici la capitolul stocare nu stă rău, oferind 64 GB de memorie. Probabil cel mai interesant aspect este sistemul de camere duale disponibil pe spate (16+5 MP), cu tehnologie ISOCELL de la Samsung. Telefonul este disponibil în oferta eMAG și poate fi găsit la prețul de 1.349 de lei, iar momentan la 1.129 de lei, datorită unui discount. Sau, dacă vrei un model ceva mai popular, poți alege oricând un Samsung ieftin și bun.