Divinity Original Sin 2, cel mai original RPG din ultimii ani, ajunge pe console

Divinity Original Sin 2 este printre puținele jocuri care au început sub forma unei campanii de crowdfunding, iar acum au ajuns să fie disponibile pe console.

Este din ce în ce mai dificil să creezi de la zero un joc original cu o premisă interesantă, dar RPG-ul Divinity Original Sin 2 a făcut o treabă foarte bună în acest sens. Creația celor de la Larian Studios se pregătește să facă tranziția pe console, după ce a reușit în ultimii ani să facă valuri printre utilizatorii de PC.

În doar câteva luni, cei care și-au dorit să aibă parte de aceeași experiență de pe un computer pe cel mai mare televizor din casă, vor avea această posibilitate. Versiunea originală a jocului a fost disponibilă pe PC-urile cu Windows în luna septembrie a anului trecut.

Înainte de începerea procesului de dezvoltare, Divinity Original Sin 2, publicat de Bandai Namco, a fost subiectului unei campanii de finanțare online, care a generat nu mai puțin de două milioane de dolari. A ajuns pe Kickstarter în 2015, iar realizarea jocului a durat aproximativ doi ani. Din septembrie 2017 și până acum, creatorii titlului au muncit pentru a-l porta pe console next-gen.

Divinity Original Sin 2 îți permite să experimentezi șase povești diferite, începând cu unul din șase personaje. Fiecare dintre ele are povestea sa de fond, abilitățile sale particularizate și o serie de misiuni unice. În mare parte, popularitatea surprinzătoare a acestui RPG s-a datorat gradului ridicat de libertate in-game de care se bucură jucătorii. Mecanismul de interacțiune cu alte personaje a fost de asemenea lăudat în trecut.

Pentru a stârni un interes sporit din partea posesorilor de console, creatorii jocului au promis că povestea va putea fi parcursă de către doi jucători pe un singur ecran în confortul căminului sau de către patru jucători în mod cooperativ online. Actualizări regulate de conținut și DLC-uri au fost de asemenea promise de către Bandai Namco.

Jocul ar trebui să fie lansat în luna august a acestui an pentru PlayStation 4 și Xbox One.

20:30 06.04.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video