30 oct. 2013 | 02:29

Obduction ar putea primi suport pentru Oculus Rift, daca isi atinge tinta de finantare

ACTUALITATE
Obduction ar putea primi suport pentru Oculus Rift, daca isi atinge tinta de finantare

Ultimul titlu prezentat de Cyan, Obduction, a strans deja peste 600.000 dolari prin platforma de crowdfunding Kickstarter, targetul lor fiind de 1,3 milioane de dolari.

Farmhouse-LG1

Compania lucreaza la dezvoltarea jocului de ceva vreme si, fiind vorba de o companie independenta, resursele ei sunt limitate din punct de vedere financiar. Oculus Rift este o tehnologie care isi face simtita din ce in ce mai mult prezenta, insa pana acum nu am auzit de implementari ale acesteia in jocuri sau alte aplicatii. Pentru Obduction, setul de ochelari va fi optional, insa o experienta cu adevarat imersiva nu va putea fi obtinuta decat in acest fel. Daca isi vor atinge targetul, cei de la Cyan vor oferi si localizare pentru meniurile jocului, care vor fi traduse in peste 80 de limbi.

„Consideram ca, jucand Obduction cu ajutorul ochelarilor Oculus Rift, va fi o experienta bogata si imersiva pentru acei jucatori norocosi care detin acest echipament. Totusi, adaugand suportul pentru ochelari, nu vom afecta gameplay-ul pentru jucatorii care nu ii vor folosi. Jocul va fi cu adevarat o noutate, indiferent de modul de experimentare”, a declarat Cyan.

Este posibil ca pentru o popularitate mai mare a jocului sa se poata folosi si alte marci de ochelari pentru realitatea virtuala.