DiRT Rally 2.0 e anunțat oficial și primește primul trailer

Dacă ești un împătimit al raliurilor, dar și al jocurilor de acest fel, cu siguranță deja aștepți cu nerăbdare noul DiRT Rally 2.0, care tocmai ce a fost confirmat de Codemasters.

Primul titlu din serie pe care l-am jucat a fost pe vremea când Colin McRae încă trăia și încă mai participa la raliuri. Le-am jucat și pe altele și am fost impresionat de originalul DiRT. Jocurile mai recente sunt, probabil, la fel de bune, doar că n-am apucat să le dau încă o șansă. S-ar putea să o fac și ar trebui să o faci și tu până la lansarea lui DiRT Rally 2.0.

Noul joc a fost confirmat în urmă cu doar câteva zile de către cei de la Codemasters, iar lansarea nu e tocmai departe. Noul titlu te va duce pe trasee de pe mai multe continente, astfel că vei ajunge în Noua Zeelandă, Australia, Argentina, Polonia, Spania sau SUA. Vei putea face curse pe opt trasee oficiale de la FIA World Rallycross Championship și vei parcurge traseele cu mașini licențiate.

Pe internet, reacțiile sunt în mare parte pozitive, deși există și diverse critici cu privire la conținutul viitorului titlu, sau la ce-ar trebui să aibă. Discuțiile nu sunt tocmai diferite față de oricare altele ar apărea în cazul unui joc nou. Totuși, fanii seriei cer în mod repetat suport pentru realitate virtuală. Dacă sistemul este implementat cu succes în DiRT Rally 2.0, titlul are șanse să devină chiar mai popular, având în vedere experiența de care ai putea avea parte.

În total, sunt 11 titluri în seria jocurilor de raliu. Între toate acestea, unul se remarcă, DiRT Showdown, deoarece acesta este un joc pur arcade, concentrat pe ideea de a conduce mașini în arene pentru a ajunge la linia de sosire sau pentru a le distruge.

Citește și: