Grid Autosport este noul simulator de top de la Codemasters

Grid Autosport este noul simulator de top de la Codemasters

Cu o experienţă remarcabilă în domeniul simulatoarelor auto, cei de la Codemasters tocmai au anunţat un nou joc pe acelaşi subiect, Grid Autosport.

Grid-Autosport-Gets-Leaked Codemasters

Deşi începea să pară că cei de la au renunţat să mai lucreze la astfel de titluri, nu a trecut mult timp până când au apărut primele zvonuri referitoare la un simulator de Formula 1 creat de la zero pentru console actuale şi next-gen. Zvonurile au fost greşite. Printr-un comunicat oficial, respectiva echipă de dezvoltatori a confirmat că lucrează la un joc cu numele de Grid Autosport ce va fi disponibil începând cu data de 27 iunie pentru PS3, Xbox 360 şi PC.

Ca funcţionalitate, noul simulator are la bază feedback-ul primit de utilizatori la , titlul lansat anul trecut. În special, vor fi reintroduse câteva elemente din jocurile anterioare care au fost eliminate. Facem referire aici la două noi perspective de a conduce, una de la volan, cu mâinile la vedere şi una din faţa maşinii, foarte aprope de şosea.

Spre deosebire de alte jocuri recente cu maşini, în Grid Autosport nu va fi vorba doar de curse. Întreaga campanie va fi construită în jurul dezvoltării unei echipe cu care să concuraţi, la fel ca în primul Grid. În acest scenariu, veţi putea alerga după sponsori şi veţi căuta parteneri de echipă. Cursele efective vor fi împărţite pe cinci discipline diferite.

Neglijarea consolelor next-gen din acest nou proiect se pare că are la bază feedback-ul comunităţii. Aparent, cel puţin momentan, lucrul la motorul grafic next-gen Ego mai poate fi amănat din cauza publicului foarte numeros care se joacă în continuare pe Xbox 360 şi PS3.

Citește și: