Telefoane de top de la Digi cu abonamente aproape gratis

Telefoane de top de la Digi cu abonamente aproape gratis

Digi Mobil are din nou oferte bune de abonamente extrem de ieftine, disponibile chiar și pentru telefoanele de top.

Dacă vrei un telefon nou, util, dar și unul de excepție înainte de pleci în vacanță, poți opta pentru abonamentul de la Digi Optim 2, de doar 1,92 euro/lună.

La abonamentul Optim 2 beneficiezi de minute nelimitate în rețeaua fixă și mobilă Digi, 200 de minute naționale și internaționale și internet nelimitat în rețeaua 4G, dar, mai bine zis, e limitat în 4G:

Cantitatea de trafic disponibilă în rețeaua 4G la viteză superioară poate fi consumată integral în rețeaua 4G sau, în masura în care este utilizată atât rețeaua 3G cât și rețeaua 4G. În rețeaua 3G pot fi utilizați maximum 5 GB, iar  diferența de până la 30 GB pot fi utilizați în rețeaua 4G.

Promoțional, până la data de 31.12.2018, se va permite utilizarea unui trafic în rețeaua 4G de până la 50GB la viteză superioară, din care se va scădea cantitatea de trafic utilizată în rețeaua 3G. La atingerea pragului de 50 GB, viteza de acces se va limita lunar până la 128 kbps pentru download, respectiv până la 64 kbps pentru upload. Gradul de acoperire a rețelei 4G este disponibil aici.

De asemenea, chiar dacă ai un abonament de doar 1,92 euro/lună, trebuie să achiziționezi următoarele telefoane la prețul integral.

iPhone X de la Digi Mobil, cu doar 2 euro pe lună

S-a tot vorbit de nenumărate ori despre cât e de bun iPhone X. Telefonul este ideal pentru călătorii. Este rezistent la apă și la praf, se poate încărca și wireless și poți face fotografii remarcabil de bune cu el.

iPhone X este unul dintre cele mai bune telefoane ale momentului și vârful de gamă al Apple. Telefonul este echipat cu un ecran cu diagonală de doar 5,8 inci, dar prezintă tehnologia AMOLED, rezistent la zgârieturi. Are memorie RAM de 3 GB și memorie de stocare de 64 GB. Camera foto principală are rezoluție de 12 megapixeli, dar prezintă caracteristici precum: Burst Mode, Timer mode, Control expunere, Panoramă, Geotagging, Detectarea feței,  Auto Focus, Sapphire Crystal Lens, Auto HDR. Stabilizare optică a imaginii (OIS), senzor backside illumination, filtru Hybrid IR, Live photos.

iPhone X de la Digi îl poți găsi aici.

Samsung Galaxy S9 Plus le cel mai ieftin abonament de la Digi Mobil

Samsung Galaxy S9 Plus este și el unul dintre telefoanele de top incluse pe lista celor de la Digi pentru cel mai ieftin abonament.

Cu doar 1,92 euro/lună, poți avea cel mai bun telefon de la Samsung, care e echipat cu un ecran imens, cu diagonala de 6,2 inci, cu tehnologie AMOLED.

Galaxy S9 Plus dispune de procesor Octa-Core Exynos 9810, memorie RAM de 6 GB și memorie de stocare de 64 GB.

Camera foto este și ea excepțională: camera foto principală duală este echipată cu senzori de 12+12 megapixeli, iar bateria de 3.500 mAh îți asigură o autonomie prelungită.

Samsung Galaxy S9 Plus de la Digi îl găsești aici.

Huawei P20 Pro de la Digi Mobil, cu un abonament aproape gratuit

Dacă vrei un telefon din gama de vârf, dar preferi un brand mai puțin luxos, poți opta pentru Huawei P20 Pro.

Acesta este device-ul de top al producătorului chinez și-ți oferă specificații uimitoare: ecran AMOLED de 6,2 inci, cu crestătură, la fel ca iPhone X, memorie RAM de 6 GB și de stocare de 128 GB (este cel aflat în oferta Digi). Camera foto principală oferă chiar o rezoluție mai mare decât la telefoanele precedente, de 24 megapixeli. Vei face fotografii extrem de clare și la o calitate superioară, iar bateria de 4.000 mAh oferă autonomie îndelungată.

Huawei P20 Pro de la Digi îl poți găsi aici.

Citește și: