29 aug. 2018 | 17:16

Telefoane de la Digi pe care le iei cu banii de chirie

ACTUALITATE
Telefoane de la Digi pe care le iei cu banii de chirie

Pentru că tot se apropie sezonul mutărilor în garsoniere și apartamente, dacă ai ceva bani puși deoparte și-ți rămân după ce te muți, poate vrei un telefon nou de la Digi.

Motorla G6 Plus e un telefon destul de bun, mai ales când te uiți la preț. Ai la dispoziție un ecran generos, de 5,9 inci și cu format de 18:9. Camera foto principală e duală, cu un senzor principal de 12 megapixeli și cu un altul de 5 megapixeli. Și camera pentru selfie-uri e bună; îți oferă un senzor de 8 megapixeli. Ai la dispoziție nu doar un senzor de amprentă, ci și posibilitatea de deblocare facială. Telefonul e disponibil AICI în oferta Digi.

Samsung Galaxy A6 vine cu un ecran ceva mai mic, de 5,6 inci, însă cu un raport de aspect similar, de 18,5:9. Ai la dispoziție o cameră foto de 16 megapixeli cu f/1.7, iar cea secundară are un senzor de dimensiuni similare, dar cu o diafragmă de f/1.9. Telefonul are procesor Exynos 7870, cu opt nuclee și 1,6 GHz. Ai la dispoziție și 3 GB de memorie RAM. Telefonul poate fi cumpărat de AICI de la Digi.

Huawei P Smart vine tot cu un ecran 18:9, dar cu o diagonală de 5,65 de inci. Procesorul Kirin 659, octa-core, se descurcă destul de bine, mai ales că are alături și 3 GB de memorie RAM. Camera foto principală are senzori de 13 + 2 megapixeli, iar pentru selfie-uri ai la dispoziție 8 megapixeli. Bateria smartphone-ului are capacitatea de 3.000 mAh, iar având în vedere că specificațiile nu sunt de flagship, n-o să te trezești că bateria te lasă când ți-e lumea mai dragă. Mai multe detalii despre telefon, dar și despre prețul acestuia poți găsi AICI, în oferta Digi Mobil.