Digi îți dă internet super rapid: cum profiți de oferta RCS-RDS

Digi îți dă internet super rapid: cum profiți de oferta RCS-RDS

Grupul Digi | RCS-RDS a anunțat că le va oferi clienților săi viteze mai mari de acces la internet. Poți să profiți de actuala ofertă din 15 octombrie.

Digi a anunțat că mărește viteza de acces la internet pentru abonații la serviciile fixe. Astfel, Digi | RCS-RDS oferă clienților viteză de internet fix superioară la aceiași bani.

Campania de acum se derulează în perioada 15 octombrie și 15 ianuarie 2019. Actualii clienți și noii abonați care contractează serviciile FiberLink 300 și FiberLink 500 vor avea acces gratuit la nivelul superior de viteză a datelor, respectiv la FiberLink 500 sau FiberLink 1000.

Ce diferențe sunt între abonamentele FiberLink de la Digi | RCS-RDS

Serviciul FiberLink 300 se poate achiziționa de la Digi | RCS-RDS la prețul de 28 de lei pe lună. Următorul, FiberLink 500, te costă 34 de lei pe lună, în timp ce FiberLink 1000 e la 39 lei pe lună.

Cea mai ieftină ofertă de la Digi | RCS-RDS presupune că plătești pentru o viteză maximă de download de 300 Mbps și de upload de 150 Mbps, iar vitezele medii sutn de 250 Mbps, respectiv 150 Mbps. Spre comparație, dacă alegi cel mai bun abonament, și cel de ale cărui viteze te poți bucura în următoarele trei luni, vitezele maxime sunt de 940, respectiv 450 Mbps.

Vitezele minime pe care Digi | RCS-RDS le garantează sunt de 200, respectiv 100 Mbps pentru toate cele trei pachete.

Dacă te interesează cum stau la viteză alți furnizori de internet, ei bine, din iunie avem câteva date oficiale via ANCOM și a instrumentului de măsurare a vitezei Netograf. Astfel, RCS-RDS domină la capitolul abonați, dar Orange se apropie și chiar depășește acest grup când vine vorba de viteze.

Potrivit datelor ANCOM, viteza medie de download la Orange a fost de 300,45 Mbps, iar viteza de upload s-a situat la 269,56 Mbps. În cazul Digi | RCS-RDS, viteza medie de descărcare a fost de doar 220,14 Mbps și viteza medie de upload a fost de 200,4 Mbps.