Telefoane „românești” la Digi Mobil cum n-a văzut nici Parisul

Telefoane „românești” la Digi Mobil cum n-a văzut nici Parisul

E una dintre acele zile în care, dacă vrei să alegi un telefon de la Digi Mobil, avem câteva recomandări pentru tine. Partea bună e că prețul e promoțional.

Desigur că Digi Mobil n-are telefoane extraordinare, intergalactice și nemaivăzute. Sunt telefoane obișnuite, dar sunt potrivite pentru cei care ar dori un model nou și care nu costă mult. Dacă iei în calcul doar rata pe lună, prețul e avantajos de-a lungul unui an.

În general, Digi Mobil are telefoane mai vechi decât restul operatorilor. De exemplu, modelele noi ajung la operatorul local cu o întârziere de câteva săptămâni până la câteva luni. Cele de la compania locală Visual Fan, care are marca Allview, au intrat însă mai repede în ofertă.

Mai mult, Digi Mobil are în aceste zile o campanie de reduceri de tip back to school. Dintre telefoanele pe care le listează acolo am ales modelele despre care ai putea spune că sunt românești, că sunt vândute local de-o companie autohtonă.

Trebuie să știi că telefoanele sunt disponibile în 12 rate, direct la Digi Mobil, iar abonamentele încep de la 1,92 de euro pe lună. Fiecare telefon poate fi ales și în cazul în care te portezi de la alt operator, prepay sau abonament.

Dacă vrei Allview Soul X5 Mini, costă 50 de lei pe lună, iar avansul este zero. În cazul Allview Soul X5 Pro, avansul este de 219 lei și rata pe lună este de 98 de lei.

Primul are ecran de aproape 5,7 inci HD+ cu cameră duală de 13 megapixeli și un procesor cu patru nuclee. Partea bună e că are și AVI, asistentul digital care înțelege și româna. Cel de-al doilea are ecran de 6,2 inci Full HD+, cameră duală de 16 MP și 5 MP, Android Oreo și același asistent AVI.

Dacă vrei ceva mai bun, desigur, poți alege Samsung Galaxy Note 9 sau Huawei P20 Pro, ambele în actuala campanie de la Digi Mobil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: