Digi îți dă cele mai tari Samsung și iPhone la prețuri bune

Digi îți dă cele mai tari Samsung și iPhone la prețuri bune

Digi Mobil are o mulțime de telefoane bune în ofertă, dar mai bune decât cele mai noi Samsung și iPhone n-ai cum să găsești.

În oferta celor de la Digi sunt o mulțime de telefoane pentru diverse bugete, indiferent că ai câteva sute sau câteva mii de lei la dispoziție. Și telefoanele de top se regăsesc între cele pe care ți le oferă operatorul, iar Samsung Galaxy Note 9 și iPhone XS sunt cele mai bune modele pe care le poți găsi acum pe piață.

Cele două telefoane au fost lansate la cam o lună diferență și reprezintă tot ce are mai bun fiecare dintre giganți la momentul actual. E greu să greșeșeti cu vreuna din aceste alegeri, mai degrabă situația se rezumă la preferința personală de brand.

Samsung Galaxy Note 9 la Digi

Samsung Galaxy Note 9 a debutat în august și este cel mai bun telefon al companiei, în prezent. Are un S-Pen mult mai avansat decât până acum, cu conectivitate Bluetooth, astfel că-l poți folosi în diverse situații. Ecranul telefonului e foarte generos, are margini curbate și nu vine cu crestătură.

Camera foto dublă are zoom 2x și îți oferă una dintre cele mai bune experiențe de fotografiere. Telefonul este disponibil AICI în oferta Digi, iar dacă îl vrei de la eMAG, îl găsești AICI.

iPhone XS în oferta Digi Mobil

iPhone XS este alternativa celor de la Apple dacă îți dorești un telefon de top. Modelul e similar cu telefonul pe care l-ai văzut anul trecut, dar aduce câteva îmbunătățiri. Cea mai importantă este reprezentată de noul procesor, A12 Bionic.

Și camera foto aduce câteva puncte în plus față de cele precedente, astfel că poți face fotografii și filmări exemplare. Telefonul este disponibil AICI în oferta celor de la Digi, iar AICI îl găsești la eMAG.

Citește și: