Cea mai ciudată aplicație poate fi folosită doar când rămâi fără baterie

Cea mai ciudată aplicație poate fi folosită doar când rămâi fără baterie

Mare este grădina aplicațiilor de chat pe care le folosești pentru a ține legătura cu cei apropiați, dar Die With Me are mari șanse să se diferențieze.

Cei mai mulți internauți folosesc WhatsApp, Facebook Messenger, Viber, iMessage, WeChat sau Line pentru a efectua conversații de pe mobil prin intermediul unei conexiuni la internet. O nouă aplicație funcționează într-o manieră similară cu cele menționate mai sus, dar Die With Me este condiționată de un procent redus la baterie.

În mod uzual, când ai foarte puțină baterie la telefon, devii stresat. Eventual, începi să dai câteva mesaje unor persoane importante pentru a le notifica în privința faptului că nu te vor putea contacta în viitorul foarte apropiat.

Creatorii unei noi aplicații s-au decis să profite de tensiunea momentelor în care ai rămas cu doar 5% la baterie și să lanseze un program care funcționează doar în acele condiții.

Nu poți folosi Die With Me în momentele în care ai mai mult de 5% energie în telefon. Dries Depoorter a declarat pentru Motherboard că a vrut să facă ceva constructiv cu momentele în care nu mai ai foarte mult curent în smartphone. În mod fascinant, utilizatorii sunt destul de încântați de Die With Me și este interesant de observat că discuțiile pe care le poartă oamenii când sunt pe cale să li se închidă aparatele sunt diferite de toate celelalte.

Subit, devii mai eficient când ai în vedere că s-ar putea să nu-ți termini ideea dacă încerci să scrii ”o nuvelă”.

Este important de reținut că noua aplicație nu face nimic să-ți conserve baterie și nu este promovată ca o aplicație de chat care consumă mai puține resurse. După ce ți-o instalezi, îți introduci ID-ul pe care vrei să-l folosești și vei putea purta conversații cu alte persoane aflate în aceeași situație.

Inițial, Die With Me a plecat de la ideea unei aplicații de agățat care te ajuta să iei legătura cu cineva din zonă care rămâne fără baterie. Astfel, în momentul în care te întâlneai cu respectiva persoană, amândoi erați fără curent la telefon și erați nevoiți să socializați ”ca pe vremuri”. Aplicația poate fi descărcată folosind aceste linkuri de iOS și Android.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Motherboard