Deadpool 3 are mari șanse să nu fie realizat vreodată

Deadpool 3 are mari șanse să nu fie realizat vreodată

În mare parte, Ryan Reynolds a fost responsabil de materializarea îndrăgitului Deadpool și tot el va juca un rol principal în iminentul Deadpool 2. Când vine vorba de Deadpool 3 însă, actorul nu este foarte optimist.

Nici nu a ajuns încă în cinematografe Deadpool 2, iar fanii așteaptă cu interes să afle cât mai multe detalii despre un viitor Deadpool 3. Din păcate, conform declarațiilor lui Ryan Reynolds pentru Hollywood Reporter, probabilitatea ca un astfel de proiect să aibă loc sunt foarte mici.

Reticența actorului pe marginea subiectului pleacă de la premisa filmului și de la faptului că și-ar pierde farmecul dacă ar ajunge încă un film cu super eroi al cărui buget de producție este nelimitat.

”Nu știu dacă ar putea să fie Deadpool 3. Chiar nu știu. Simt că personajului, pentru ca el să funcționeze corect în propriul său univers, trebuie să-i iei tot de la el. Nu cred că mai poți să faci asta în continuare.”

Este important de reținut că Reynolds este foarte optimist când vine vorba de o eventuală prezență în alte filme cu super eroi, dar un nou film Deadpool are mici șanse să se mai producă vreodată. ”Îl văd ca fiind o parte din X-Force, în mod evident. M-aș bucura să-l văd ca o parte dintr-o echipă de un fel sau altul, un fel echipă mano a mano (bărbat la bărbat) sau împreună cu un personaj feminin din universul X-Men.”

Ryan Reynolds este cât se poate de realist pe marginea acestui subiect care a fost proiectul său de suflet. Pentru a aduce primul film în cinematografe, s-a străduit aproape zece ani și a investit o mare parte din banii proprii în proiect.

În plus, pe lângă rolul principal, a fost reponsabil de producție și, parțial, de scenariul filmului. ”Cred pur și simplu că, pentru a face un alt film cu Deadpool solo, trebuie să duci bugetul foarte jos către nimic și să faci tot ce poți în acele limite, să depășești tot felul de bariere ciudate și să faci lucruri pe care nimeni altcineva nu le poate face.”

Una peste alta, Deadpool 2 va ajunge în cinematografe pe 18 iunie 2018 și se anunță a fi o peliculă încărcată cu o doză importantă de umor.

Citește și: