Deadpool 2: noul trailer te ține în suspans până la lansare

Deadpool 2: noul trailer te ține în suspans până la lansare

„Deadpool 2” are acum un nou trailer, care ne dezvăluie mai multe despre filmul pentru care așteptăm luna mai.

Producătorii speră că „Deadpool 2” va reuși să repete – și cu puțin noroc, să depășească – performanța primului film. Mai avem de așteptat până să aflăm de încasări, dar până una alta am primit un nou trailer.

Accesta ne arată că „Avengers: Infinity War” nu va fi singurul film al primăverii în care o echipă de supereroi se adună pentru a salva lumea. Aflăm că Deadpool va avea propria lui echipă, denumită X-Force.

Din trailer îl vedem pe Deadpool cu toate comentariile sale istețe, mare parte din ele fiind un meta-comentariu asupra filmelor cu supereroi. Mai vedem și multă violență, dar asta era de alteptat. Aflăm că un conflict principal este cel cu Cable, care încearcă să omoare un copil care are super-puteri. Deadpool realizează că nu îl poate înfrunta singur, așa că formează X-Force.

La final, asistăm la un dialog între Wade Wilson și Weasel cum discută despre sequel-urile nenumărate pe care le primesc filmele cu supereroi. Din dialog, reiese că plănuiesc să se oprească la două filme, înainte să se ducă farmecul.

Primul film cu Deadpool a intrat în cartea recordurilor pentru cel mai profitabil film interzis minorilor. Cu încasări de 746 de milioane de dolari în toată lumea, Deadpool a devenit cel mai profitabil film rated-R din istorie, depășind The Matrix Reloaded, care a generat 742 de milioane. Mai mult, a inspirat un nou trend pentru filmele cu supereroi, în care combinația dintre violență și comedie face furori.

Deadpool nu este tocmai supereroul clasic, care are principii morale clare și intenții nobile. Este considerat un anti-erou, care pare să fie ușor nevrotic și incapabil să se oprească din vorbit. Este un mănunchi de satirizări ale calităților clasice ale personajelor cu puteri supranaturale, iar asta îl și face atât de irezistibil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: