Daredevil primește ultimul trailer înaintea noului sezon pe Netflix

Daredevil primește ultimul trailer înaintea noului sezon pe Netflix

Marvel se pregătește să lanseze cel de-al treilea sezon din Daredevil pe Netflix peste doar câteva zile, iar ultimul trailer ne oferă detalii referitoare la povestea care va fi spusă.

Daredevil a fost primul show Netflix creat în colaborare cu Marvel. Deși nu a existat niciodată o legătură cu Universul Cinematic Marvel pe care îl vedem pe marile ecrane, producțiile create sub brandul de benzi desenate a generat foarte mulți fani pe platforma de streaming. În plus, cu ajutorul seriei The Defenders, Netflix și-a creat propriul univers interconectat de super eroi.

În ceea ce privește prezența Marvel pe Netflix, foarte mulți sunt de părere că primul sezon din Daredevil este mai bun decât ce au reușit să facă producători cu Jessica Jones, Luke Cage sau Iron Fist. Anti-eroul din primul sezon cu care s-a confruntat Matt Murdock a fost Wilson Fisk interpretat de Vincent D`Onofrio.

În iminentul sezon trei, malițiosul Kingpin revine de după gratii. Încearcă să pară un personaj pozitiv, reformat, dar este puțin probabil ca aceasta să fie realitatea. Pe de altă parte, din ce putem desprinde din trailer, Matt Murdock este mai agresiv și mai violent ca niciodată. Conform spuselor lui Fisk, abia acum ”își arată adevăratele sale culori”. Pentru a marca schimbarea de atitudine, Daredevil revine la vechiul său costum de culoare neagră.

Partea suspectă și probabil intriga întregului sezon ține de un alt individ ce și-a propus să ia rolul lui Daredevil, cu ajutorul costumului de culoare roșie. În acest fel răutățile executate vor pica în sarcina lui Murdock, iar imaginea sa va fi pătată în fața autorităților. Conform speculațiilor, în spatele măștii se află Wilson Bethel care va interpreta rolul lui Bullseye în Daredevil – sezonul 3. În benzile desenate, Bullseye ar face orice să-l dărăme pe eroul show-ul de pe Netflix. Premiera noului sezon va avea loc pe 19 octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: