Sezonul 3 din Daredevil se anunță spectaculos, din primul teaser

Fanii Daredevil se vor bucura să afle că cel de-al treilea sezon al îndrăgitului serial Netflix va ajunge online înainte de finele acestui an.

Netflix și Marvel au avut o colaborare foarte profitabilă în 2018 și nu pare să se încheie prea curând. După ce ne-am bucurat de sezoane noi din Jessica Jones, Luke Cage și Iron Fist, cel de-al treilea sezon din Daredevil se pare că este programat tot pentru acest an. Confirmarea oficială pe marginea acestui subiect a venit prin intermediul teaser-ului de mai sus.

Au apărut, în urmă cu câteva săptămâni, speculații pe marginea lansării noului sezon de Daredevil înainte de finele acestui an. Un director Netflix a făcut la momentul respectiv câteva afirmații care, probabil, nu ar fi trebuit să ajungă publice atât de repede. În orice caz, se pare că au fost adevărate.

Destinul lui Daredevil a devenit destul de nesigur la finele primului sezon din The Defenders. În acel context, Matt Murdock/Daredevil părea că a murit într-o explozie de proporții. Ulterior, s-a dovedit însă că a fost doar rănit foarte grav. Cel mai probabil, din acel punct va continua povestea noului sezon, deși nu știm foarte bine în ce direcție va merge destinul îndrăgitului super erou.

În altă ordine de idei, Daredevil va fi primul serial Marvel produs de Netflix care va ajunge la al treilea sezon. Deși nu este exclus ca celelalte producții fantastice să urmeze o cale similară, nimeni nu știe datele exacte pentru viitoarele sezoane din The Defenders, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist sau The Punisher. Nu este exclus să așteptăm chiar și doi ani până la al treilea sezon din Jessica Jones, cum s-a întâmplat și data trecută.

În orice caz, este foarte interesant faptul că teaserul la Daredevil nu include la final o dată de lansare. Din păcate, trebuie să ne mulțumim cu ideea abstractă că se va lansa ”în curând”.