Dacă ai Dacia, trebuie să știi ce e Duster Trip și cu ce te poate ajuta

Dacă ai Dacia, trebuie să știi ce e Duster Trip și cu ce te poate ajuta

Dacia Duster e SUV-ul românesc cu un succes destul de mare. Fie că ai Duster, fie că ai altă mașină, de acum ai o aplicație specială.

Cu Dacia Duster e suficient să ai un telefon cu Android, să pui aplicația Duster Trip și să pornești la drum. Aceasta a fost dezvoltată pentru cei interesați de trasee frumoase și dificile din România.

Duster Trip conţine o serie de trasee turistice prestabilite din România. Pot fi străbătute, evident, cu o Dacia Duster. Dar, în egală măsură, nu pierzi nimic dacă ai alt tip de SUV pe care te bazezi să te ducă peste tot.

„Dacă ai descărcat aplicaţia şi vrei să ajungi la un obiectiv turistic anume, nu eşti obligat să urmezi traseul nostru prestabilit, e de ajuns să selectezi un obiectiv, iar aplicaţia îţi va oferi cel mai potrivit itinerariu cu plecare din punctul în care te afli, ca orice aplicaţie de navigaţie”, a spus Gabriel Rasty-Petzalis, dezvoltatorul Duster Trip, citat de Agerpres.

Că alegi Dacia sau nu, trebuie să știi că dacă alegi Duster Trip, traseele te vor conduce prin locuri noi şi interesante, la care, până acum, nu se putea ajunge fără asistenţă GPS. Sunt trasee formate atât din şosele asfaltate, cât şi din drumuri forestiere uşoare.

Mai mult, aplicaţia conţine punctele de interes turistic din zonele respective şi informaţii despre acestea. Traseele din aplicaţie au lungimi cuprinse între 100 şi 600 de kilometri, aşa încât se poate alege între a petrece o singură zi în natură sau un circuit de un week-end alături de prieteni sau familie.

Aplicația Duster Trip a fost lansată de 100 Tracks, o platformă specializată în cartografie, evenimente şi training de 4×4, care a conceput această aplicaţie. Cum Dacia e foarte populară în România, de aici a venit și ideea de-a avea o aplicație pentru mașina românilor. De asemenea, Duster e suficient de capabil să străbată astfel de trasee.

Deocamdată, aplicația e doar pe Android și o găsești în Play Store.

Cât despre Dacia Duster, dacă n-ai cumpărat una deja, merită să știi că noile modele sunt mai bune, mai puternice. Odată cu salonul auto de la Paris, Dacia a anunțat două motoare noi: 1.3 TCe de 130 de cai putere și 1.3 TCe de 150 de cai putere.

Sursa: Agerpres