Dacia Duster Premium e mașina pe care vei regreta că n-o poți conduce

Dacia Duster Premium e mașina pe care vei regreta că n-o poți conduce

Dacia Duster Premium este cea mai nouă mașină care se va adăuga în portofoliul producătorului de la Mioveni, dar destinația sa nu este România.

Cei de la Renault vor să aducă pe piață un nou model de Dacia Duster, pentru a actualiza acest model produs de Uzina de la Mioveni, însă situația este o sabie cu două tăișuri. Pe de-o parte, avem vești bune, deoarece francezii vor să aducă pe piață un model mai rafinat decât cel actual și care ar putea chiar să intre în zona premium. Pe de altă parte, mașina ar putea să nu fie disponibilă pentru piața din România.

Informațiile vin de la Bruno Ancelin, director al programului de produse din cadrul companiei-mamă, Renault. Conform acestuia, ar trebui să fim pe fază la Salonul Auto de la Moscova, care va avea loc în următoarele luni. Astfel, în luna august, vom avea ocazia să vedem o nouă Dacia Duster, cu un design îmbunătățit față de cel actual.

Noua mașină va folosi platforma CFM-B, de la Renault, pentru construcție. Vorbim de o platformă nouă, iar modelul pe care va debuta aceasta este noul Renault Clio.

Dacia Duster Premium, mașina pe care o vom vedea în viitorul apropiat, nu va fi destinată pieței din România. În schimb, aceasta ar trebui să ajungă la chinezi și la sud-coreeni.

Acum aproximativ două luni se vorbea și despre intrarea noii mașini pe piața din Rusia, tot în contextul lansării unei noi Dacia Duster. Momentan, încă nu se știe nici ce nume va purta noua mașină, deoarece ar putea fi comercializată sub emblema Renault și nu sub binecunoscuta Dacia.

Rămâne de văzut care sunt planurile cu noul model de Duster și dacă această variantă Premium va fi disponibilă și în România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: