Dacia Duster, la super reducere de Black Friday: cine a scos-o la vânzare

Dacia Duster, la super reducere de Black Friday: cine a scos-o la vânzare

Încă un an, încă un magazin care fură startul. De data asta e vorba de campanie de Black Friday care începe pe 1 noiembrie și ține până pe 5 decembrie. Iar Dacia Duster a apărut în catalog.

Altex a început campania de Black Friday în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie. Promite reduceri până pe 5 decembrie. Sigur a început în forță: Dacia Duster la super preț.

Altex și-a denumit campania de reduceri Blec Fraidei, ca o ironie la adresa Black Friday, dar și pentru că unii români așa cred că se scrie. Cât despre Dacia Duster, au fost trei modele: Dacia Duster Laureate 1.5 DCI 109 CP 4×4, Laureate 1.6 105 CP 4×2 și Laureate 1.6 115 CP 4×2. S-au dat toate, dacă te miră.

Dacia Duster Black Friday Altex

Dacia Duster de 109 CP a avut un discount de aproape 10.000 de lei. Dat fiind că mașinile s-au epuizat deja, se prea poate să fi fost prea puține. A funcționat însă pentru magazin ca lumea să vorbească. Funcționează și pentru Dacia, că mai scapă de modele vechi de Duster în timp ce noua motorizare a fost anunțată și e pregătită pentru piață.

Cât despre ideea Altex de-a vinde mașini de Black Friday, ei bine, e o idee mai veche a eMAG. A folosit-o prima dată în 2013, iar în 2014 a vândut și cupoane de combustibil. Și da, oferta era mai mare decât o Dacia Duster.

Altex Black Friday
Ironia pe care a încercat s-o facă Altex de Black Friday.

Altex mai are de Black Friday și multe telefoane, ca de obicei, dar și tot felul de electronice și electrocasnice. Promisiunea e c-o ține în reduceri până pe 5 decembrie, după cum poți vedea din materialul promoțional de mai jos.

Dacă te interesează când e „oficial” Black Friday, eMAG – cel mai mare magazin online din România, a anunțat că anul acesta va avea evenimentul pe 16 noiembrie. Aceea va fi ziua când mai toate magazinele vor avea promoții și produse la super prețuri.

Citește și: