Dacia Duster, la super reducere de Black Friday: cine a scos-o la vânzare

Dacia Duster, la super reducere de Black Friday: cine a scos-o la vânzare
Andrei Simion
Andrei Simion
09:59 01.11.2018

Încă un an, încă un magazin care fură startul. De data asta e vorba de campanie de Black Friday care începe pe 1 noiembrie și ține până pe 5 decembrie. Iar Dacia Duster a apărut în catalog.

Altex a început campania de Black Friday în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie. Promite reduceri până pe 5 decembrie. Sigur a început în forță: Dacia Duster la super preț.

Altex și-a denumit campania de reduceri Blec Fraidei, ca o ironie la adresa Black Friday, dar și pentru că unii români așa cred că se scrie. Cât despre Dacia Duster, au fost trei modele: Dacia Duster Laureate 1.5 DCI 109 CP 4×4, Laureate 1.6 105 CP 4×2 și Laureate 1.6 115 CP 4×2. S-au dat toate, dacă te miră.

Dacia Duster Black Friday Altex

Dacia Duster de 109 CP a avut un discount de aproape 10.000 de lei. Dat fiind că mașinile s-au epuizat deja, se prea poate să fi fost prea puține. A funcționat însă pentru magazin ca lumea să vorbească. Funcționează și pentru Dacia, că mai scapă de modele vechi de Duster în timp ce noua motorizare a fost anunțată și e pregătită pentru piață.

Cât despre ideea Altex de-a vinde mașini de Black Friday, ei bine, e o idee mai veche a eMAG. A folosit-o prima dată în 2013, iar în 2014 a vândut și cupoane de combustibil. Și da, oferta era mai mare decât o Dacia Duster.

Altex Black Friday
Ironia pe care a încercat s-o facă Altex de Black Friday.

Altex mai are de Black Friday și multe telefoane, ca de obicei, dar și tot felul de electronice și electrocasnice. Promisiunea e c-o ține în reduceri până pe 5 decembrie, după cum poți vedea din materialul promoțional de mai jos.

Dacă te interesează când e „oficial” Black Friday, eMAG – cel mai mare magazin online din România, a anunțat că anul acesta va avea evenimentul pe 16 noiembrie. Aceea va fi ziua când mai toate magazinele vor avea promoții și produse la super prețuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI