Cum te îmbogățești rapid în Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 este cel mai nou joc de la Rockstar Games care a depășit o sumedenie de recorduri în doar câteva zile de disponibilitate. Pentru că este mai distractiv atunci când banii nu sunt o problemă, niște gameri au găsit un bug pe care îl poți exploata.

Nu a spus nimeni că Red Dead Redemption 2 este extraordinar de greu, dar ți-ar fi viața semnificativ mai ușoară dacă nu ai mai petrece atât de mult timp încercând să generezi bani. În schimb, pentru a facilita procesul îmbogățirii rapide, poți profita de un truc care descoperit de curând. Având în vedere că micuțul tertip poate fi considerat o vulnerabilitate a jocului, sunt șanse foarte mari să fie remediat în viitorul apropiat printr-o actualizare de la Rockstar Games. Cu alte cuvinte, ai face bine să profiți de el cât mai repede.

Mecanismul în sine prin care te îmbogățești este explicat în detaliu în clipul de mai sus și funcționează la fel de bine pe Xbox One sau PlayStation 4. Ideea este că te duci in-game să ridici un lingou de aur într-o misiune, dar jocul nu procesează gestul respectiv cum ar trebui și-l poți repeta aparent la infinit.

În principiu, trebuie să-l găsești pe șeriful din orășelul Limpany. Pe masa de la el din birou găsești un lingou de aur. Pentru a exploata vulnerabilitatea, trebuie să salvezi jocul exact în momentul în care personajul tău se apleacă să-l ridice de pe masă. Când vei încărca salvarea pentru a continua jocul, lingoul este în continuare pe masă, dar și la tine în inventar.

Singurul detaliu la care să fii atent implică să încarci salvarea potrivită. Dacă nu o faci din prima, bug-ul nu mai funcționează și devine imposibil să ridici 30 de lingouri pe care să le vinzi în joc cu echivalentul a 15.000 de dolari. Ca referință, suma respectivă este astronomică in-game. Va fi interesant de vâzut cât timp le va lua celor de la Rockstar Games să lanseze un patch pentru ”problema” detaliată mai sus.