Cum scapi de Apple Music pe iPhone și asculți doar muzica ta

Cum scapi de Apple Music pe iPhone și asculți doar muzica ta

Dacă te-ai decis să nu te abonezi la serviciul de streaming Apple, ar fi bine să știi cum scapi de Apple Music pe iPhone și îți găsești mai ușor muzica ta.

Numărul de utilizatori de Apple Music a explodat în ultimii ani. În scurt timp de la lansare, a devenit un concurent serios pentru bătrânul Spotify și a depășit orice alte servicii care oferă streaming de muzică pe mobile. Această expansiune s-a datorat și faptului că orice utilizator de iDevice-uri este agresat la maxim cu notificări pentru a se abona. Nu de alta, dar oferta sună foarte bine, mai ales că începi cu trei luni de acces gratuit.

Deși ți-ai exprimat dezacordul de multe ori în trecut, sunt multe colțuri dintr-un iDevice în care ești invitat să îți faci abonament la Apple Music și acest detaliu te-ar putea supăra. Cea mai frustrantă parte a ecuației ține de aplicația nativă Music.

Aceasta din urmă a suferit un redesign radical în momentul în care s-a introdus Apple Music și, subit, a devenit semnificativ mai complicat să-ți găsești piesele pe care le-ai sincronizat de pe laptop de-a lungul timpului sau pe care le-ai cumpărat din iTunes Store.

Din fericire, există o soluție prin care poți să scapi destul de ușor de această problemă și să readuci interfața clasică a aplicației Muzică înapoi. În continuare vei avea acces la postul de radio online Beats1 oferit gratuit de către Apple în Muzică, dar restul opțiunilor ce țin de conectivitate la internet vor fi elimintate.

[readmore]

Dacă vrei să știi cum scapi de Apple Music, primul pas este să intri în Configurări sau Settings la secțiunea Music sau Muzică. Prima bifă din partea de sus a noii ferestre este Afișați Apple Music. Debifează respectiva opțiune și ingnoră butonul de dedesubt ”Abonați-vă la Apple Music.”

Ca referință ulterioră, dacă vreodată te vei abona la serviciul de streaming al gigantului din Cupertino, din același meniu vei putea activa afișarea opțiunilor aferente Apple Music în aplicația Muzică.

Cum scapi de Apple Music din configurări

Citește și: