Apple Music pe Android este trei luni gratis și te lasă să descarci muzica dorită

Apple Music pe Android este trei luni gratis și te lasă să descarci muzica dorită

Apple a decis să bată Google Play Music pe terenul propriu, folosindu-i propriile arme. Partea amuzantă este că Apple nu ar permite niciodată ca noua funcționalitate valabilă pe Android să funcționeze și pe iPhone-uri.

Firma din Cupertino nu face de obicei aplicații pentru Google, dar când le dezvoltă vrea să fie sigură că o să convingă și mai mulți clienți din ”tabăra” Android să treacă la un iPhone. Acum că aplicația a fost descărcată de peste un milion de ori, compania a decis să ofere utilizatorilor funcționalități care să fie cumva potrivite sistemului de operare al Google.

Ultimul update al Apple Music pentru Android va permite utilizatorilor să salveze muzica online pe care o ascultă pe un card SD, deci se vor putea bucura în acest fel de melodiile lor preferate în mediul offline.

Noua funcționalitate va prinde bine tuturor utilizatorilor de tablete sau telefoane echipate cu un slot de card SD (deci fără Galaxy S6). În acest fel, aceștia vor putea salva pe o memorie extensibilă muzica pe care o ascultă online, aceasta putând însuma un total de 128GB dacă e vorba de cardurile cu cea mai mare capacitate, ceea ce poate cuprinde destulă muzică cât să asculte un om un an întreg.

Un alt avantaj pe care îl aduce Apple Music este că vine cu o ofertă de trial de 3 luni în care poți asculta orice muzică vrei pe gratis. După trei luni va trebui să plătești. Noua funcționalitate va permite utilizatorilor să descarce ce muzică vor și s-o asculte  offline. Problema este că dacă veți mai dori să căutați muzică nouă după ce cele 3 luni s-au terminat va trebui să plătiți. În plus, utilizatorii Android vor putea asculta radio-ul Apple, Beats 1, care găzduiește trei DJ care pun muzică orientată pe genuri diferite pe gustul fiecăruia.

Dacă nici asta nu e o mișcare deșteaptă din partea Apple, nu știu ce e.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: