Truc pe Instagram: cum postezi clipuri fără sunet în stories sau flux

Truc pe Instagram: cum postezi clipuri fără sunet în stories sau flux

Dacă obișnuiești să postezi clipuri video pe Instagram, dar nu ești mulțumit de coloana sonoră, trecerea clipului pe silențios este la un tap distanță.

În cea mai mare parte a timpului, îmi țin telefonul pe modul silențios. Dacă fac scroll pe Facebook sau Instagram într-un loc public, mi se pare aiurea să stresez oamenii din jur cu sunete și muzică de la mine de pe smartphone. Pentru că sunt departe de a fi singurul care face asta, ai face bine să-ți gândești la impactul clipurilor tale fără sunet.

În mod tradițional, pentru a extrage coloana sonoră dintr-un clip video sau pentru a-l trece pe silențios, trebuie să-ți deschizi videoul într-un software de editare și să parcurgi o serie de pași. Respectivele etape sunt mai simple sau mai complexe, în funcție de programul cu pricina.

Din fericire, când vine vorba de Instagram, dezvoltatorii din spate au integrat o soluție simplă la această problemă, indiferent dacă vrei să postezi un clip în fluxul tău sau vrei să apară în Instastory.

În cazul unei postări obișnuite, începi prin a apăsa pe + în parte de jos a interfeței Instagram. Imediat, îți este afișată galeria de poze și poți face un tap în dreapta sus pentru a selecta albumul cu Clipuri. Fă un tap pe orice clip pentru a-l selecta.

Așteaptă câteva momente să se încarce și, eventual, optează pentru un efect gen Boomerang. Apasă pe Continuarea în dreapta sus, aplică un filtru din partea de jos ecranului, definește coperta postării și, dacă vrei să fie postat fără sunet, în modul silențios, fă un tap pe difuzorul din marginea superioadă a ecranului. Vei vedea pe ecran mesajul Sunet oprit pentru confirmare. Apasă pe Continuare din nou pentru a posta clipul.

În Instastory, procesul este și mai simplu. Fă click pe poza ta de profil pentru a adăuga ceva nou în Story. Fă un tap în dreapta jos pentru a alege un clip existent din librărie. În noua fereastră, fă un tap pe simbolul de difuzor din dreapta sus. Mai modifică postarea, dacă vrei, și confirm-o printr-un tap pe fotografia ta de profil din stânga jos.

Sunet pe instagram

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: