Cum folosești Instagram pe web cu aceeași interfață de pe mobil

Cum folosești Instagram pe web cu aceeași interfață de pe mobil

Instagram pe web are câteva limitări importante față de versiunea de mobil. Din fericire, este foarte ușor să aduci acea interfață cu care te-ai obișnuit pe laptop sau desktop.

După Facebook, Instagram este cea mai populară rețea de socializare. Un număr semnificativ de persoane își găsesc în ultima perioadă refugiul în scroll-ul infinit de pe Instagram. Companii importante au investit sume de bani generoase în reclame pe această platformă, o dovadă în plus că este relevantă în piață și de interes. Din păcate, reprezintă minim 25% din conținutul pe care îl vezi pe Instagram, dar asta este o altă poveste.

În teorie, dacă intri pe Instagram.com vezi o mare parte din conținutul care te interesează. Vezi ce au postat prietenii în ultima perioadă, iar în partea dreapta ai zona de InstaStory. Din păcate, nu există o soluție simplă prin care să primești pe desktop notificările pe care le primești pe mobil și nici nu poți posta ceva nou. Interfața simplă cu un fond predominant alb vine cu avantajele ei, dar în momentul în care te restricționează, faptul că este prietenoasă contează mai puțin.

Dacă te-ai obișnuit cu interfața de pe mobil Instagram și ți-ai dori să ai parte de exact aceleași butoane și aceeași funcționalitate pe web, este suficient să instalezi o extensie în Chrome. După ce ți-ai descărcat Easy Instagram Post din Chrome Web Store, vei avea Instagram pe web într-o variantă identică cu cea de pe mobil.

Instalarea extensiei se va reflecta într-un buton suplimentar în partea dreaptă a barei de adresă. Pe respectivul buton, sub formă de număr, vei vedea notificările tale pe Instagram. Când faci click pe el, vei vedea interfața nativă de instagram de pe smartphone, cu același raport de aspect precum pe mobil.

Fiecare buton al acelei interfețe funcționează exact cum te-ai aștepta. Poți posta fotografii, poți vedea ce au mai postat prietenii în Stories sau poți modifica diferiți parametrii ai contului.