Cristiano Ronaldo lucrează la un serial marca Facebook Watch

Cristiano Ronaldo lucrează la un serial marca Facebook Watch

Faimosul fotbalist Cristiano Ronaldo se mută și către media, urmând a fi producătorul executiv al unui serial marca Facebook Watch. De-a lungul timpului el s-a implicat în diverse domenii, chiar și în promovarea dispozitivelor tehnologice – de la căști Monster până la smartphone-uri ZTE. 

Cristiano Ronaldo este fotbalist, model, filantrop și antreprenor – și actor dacă luăm în calcul reclamele pe care le-a realizat – iar cum vrea să își asume și rolul de producător pentru un serial despre fotbal.

Spectacolul este o dramă despre o echipă mică de fotbal feminin din New York. Serialul va fi scris de creatorii de la Memphis Beat, Liz Garcia și Josh Harto. Potrivit celor de la Deadline, un fost șelf al ABC, Paul Lee va regiza pelicula.

Echipa de fotbal se va bucura de o diversitate rasială, care va ajuta comunitatea să treacă peste prejudecățile etnice și diviziunile de clasă din oraș, mai specifică Deadline. De asemenea, show-ul va prezenta și poveștile de dragoste și prietenie ale copiilor.

Regizorul Lee a declarat că aceasta este o serie high-end, care se axează pe fondul celui mai popular sport din lume. De asemenea, el spune că este încântat să colaboreze din nou cu Facebook Watch și, mai nou, cu Cristiano Ronaldo.

Fotbalistul a spus că în timpul lui liber îi place să urmărească un show bun de televiziune, deci de aici înțelegem interesul pentru această sarcină. „Va fi o experiență uimitoare să fiu producătorul executiv al acestei serii”, a declarat el.

În plus, el spune că povestea vieții lui se aseamănă cu cea a jucătoarelor de fotbal din serial. „Este vorba despre valori, provocări, prietenie, vremuri dificile, muncă grea, solidaritate, tensiuni și armonie. Într-un cuvânt- este vorba de viață”, a mai adăugat Ronaldo.

Creatorii de la Memphis Beat, Liz Garcia și Josh Harto, spun că oamenii din întreaga lume se întorc la Facebook pentru a se conecta cu prietenii și familia, și cred că este un plus că serialul va fi disponibil pe platforma Facebook Watch.

Facebook Watch a început să adauge recent conținut nou pe platforma video, inclusiv emisiuni sportive, livestream-uri cu jocuri și drame.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Engadged