Creatorii Game of Thrones vor fi responsabili de Star Wars

Creatorii Game of Thrones vor fi responsabili de Star Wars

După ce vor termina producția ultimului sezon din Game of Thrones, creatorii îndrăgitului serial vor fi responsabili de lung metraje Star Wars.

Ultimul sezon din Game of Thrones se va încheia anul viitor, în 2019. În tot acest timp, show-ul a strâns un număr fabulos de fani, a lansat sau relansat carierele multor actori din distribuție și a doborât recorduri de piraterie. O parte din meritul acestei performanțe se datorează scriitorului responsabil de cărțile din saga A Song of Ice and Fire. Pe de altă parte, David Benioff și D.B. Weiss sunt responsabili de transpunerea cuvintelor lui George R.R. Martin într-un serial de impact. Producția lor a reușit să creeze dependență și să ducă acțiunea din serial dincolo de cărțile care au fost publicate în trecut. .

În contextul în care contractul lor cu HBO se va încheia după ultimul sezon din Game of Thrones, mulți s-au întrebat care va fi următorul lor proiect. Răspunsul pe marginea acestui subiect a venit de la oficialii Disney. Conform celor de la Variety, Benioff și Weiss vor scrie o nouă serie de filme Star Wars.

Este important de reținut că producțiile lui David Benioff și D.B. Weiss nu vor face parte din franciza principală. Rian Johnson, scenaristul și regizorul din spatele peliculiei The Last Jedi va fi responsabil de o nouă trilogie Star Wars care nu va avea nici o legătură cu povestea episoadelor de la 1 la 9.

În schimb, Benioff și Weiss vor redacta scenarii pentru filme standalone. Peliculele lor vor face parte din franciza A Star Wars Story, din care face și Solo: A Star Wars Story ce va avea premiera în luna mai. Cei doi scenariști și producători au confirmat că au emoții în privința responsabilității aferente unui proiect Star Wars, dar sunt bucuroși să facă parte din franciză. În practic, vor începe să lucreze la primele scenarii Star Wars după încheierea ultimului sezon din GoT.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: