Noile imagini care-ți arată cum va fi Samsung Galaxy S10

Noile imagini care-ți arată cum va fi Samsung Galaxy S10
Sursa foto: Mobil Helden
11:14 19.06.2018

Pe măsură ce data de lansare pentru următorul smartphone de vârf al Samsung se aproprie, scurgerile de informații pe internet se întețesc și putem să începem să ne facem o idee despre cum ar putea arăta următorul telefon al coreenilor.

O caracteristică importantă pe care o avea avea Samsung Galaxy S10 se află chiar sub ecran. Senzorul de amprentă va fi integrat în sticla care protejează display-ul și poate să citească amprenta utilizatorului, detectând impulsuri electrice produse la atingere.

Samsung S10(4)

Pentru a implementa această tehnologie, Samsung ar putea apela la Qualcomm care a anunțat că lucrează la o soluție bazată pe ultrasunete. O tehnologie similară a fost folosită și de Xiaomi în modelul Mi 8. Vivo Nex, pe de altă parte, se bazează pe vechea tehnică: folosirea unui senzor foto pentru scanare.

Cum era de așteptat, Samsung încearcă să extindă ecranul și mai mult, dar marginile nu vor dispărea, ci vor fi mai mici decât cele ale modelului anterior. De asemenea, compania continuă cu designul cu marginile laterale curbate și pentru următorul model. S10 va dispune de un display Infinity Super AMOLED și va rula probabil cea mai nouă versiune de Android și cel mai performant procesor de la Qualcomm Snapdragon/Exynos.

Samsung S10(3)

Un alt element de design care diferențiază Samsung Galaxy S10 de S9 va fi spatele transparent. Această caracteristică am putut-o vedea deja Xiaomi Mi 8, de exemplu.

Coreeni urmează exemplul chinezilor de la Huawei și sunt gata să aducă un sistem de trei camere pentru modelul Galaxy Galaxy S10 Plus. Rămâne de văzut ce fel de camere va alege Samsung să utilizeze, dar se zvonește că Samsung S10 va avea și un senzor monocrom pentru fotografii mai detaliate. Modelul de bază Samsung Galaxy S10 probabil va avea un sistem dual de cameră.

Samsung S10(5)

Samsung S9 sau S9 Plus sunt printre puținele telefoane de top care încă mai au un jack audio prin care poți să-ți conectezi căștile la telefon. Ei bine, se pare că acest lucru va lua sfârșit pentru următoarea versiune deoarece S10 apare în radări fără un jack audio.

[readmore]

samsungs10(2)

Când se lansează următorul telefon Samsung? Până acum, compania coreeană își prezenta produsele în cadrul evenimentului MWC de la Barcelona care se desfășoară în februarie. Totuși, Samsung Galaxy S10 ar putea fi prezentat puțin mai devreme, poate în ianuarie 2019, iar vânzarea ar începe ceva mai târziu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Forbes