Cinci alternative la iPhone Xs ca să nu mai plângi că n-ai bani de el

Cinci alternative la iPhone Xs ca să nu mai plângi că n-ai bani de el

Da, iPhone Xs a fost prezentat oficial. Probabil că ți-au lăcrimat puțin ochii când ai văzut prețul. Prețul e și mai mare pentru modelul iPhone Xs Max. E în regulă, am căutat telefoane mai ieftine, ca să nu fii trist.

Glumele despre cât de scump e noul iPhone s-au dat undeva până în decembrie 2017. Le poți recicla acum, e în regulă, sau te poți uita pe cele din 2017. iPhone Xs nu face excepție de la preț, la fel ca iPhone Xs Max, dar și oferă câteva bonusuri: stocare de maximum 512 GB, procesor nou cu inteligență artificială, camere îmbunătățite și ecran mai bun.

Samsung Galaxy Note 9 e primul model care vine în minte. Are un ecran de 6,4 inci, stylus, poți să ai și 512 GB spațiu de stocare, iar camerele foto sunt tot două, dar cu mici avantaje față de iPhone Xs la nivel hardware. Oricum, Apple și Samsung sunt companiile care livrează cele mai bune poze. Poți cumpăra Samsung de la eMAG.

Poți să uiți de tot ce-i nou și să mergi către iPhone 8. Are 64 GB spațiu de stocare, un ecran IPS LCD de 4,7 inci, dar și un Touch ID pentru autentificare cu amprentă. Prețul, din fericire, a mai scăzut. Îl găsești în oferta eMAG.

iPhone X e încă o alternativă. Sigur, e scump, dar odată ce vine iPhone Xs o să scadă prețul. Designul e același, procesorul e încă bun, iar spațiul de stocare e decent. E la reducere în perioada asta la eMAG.

OnePlus 6 e din lumea Android și se regăsește constant printre recomandări datorită prețului. Sigur, are numeroase lipsuri, dar poate fi o alternativă la iPhone Xs Max. Ecranul este mare, chiar dacă nu e de cea mai bună calitate, are 64 GB spațiu de stocare (sau mai mult), va avea Android Pie. Îl găsești la eMAG.

În fine, era timpul pentru Pocophone F1 de la Xiaomi. Costă sub 2.000 de lei (300 de dolari în afară), are un procesor foarte bun, memorie RAM multă, spațiu de stocare de 128 GB, dar camera foto nu-i excelentă. Prețul e însă cel care îl scoate în față. Îl poți cumpăra de la eMAG.