iPhone X și toate miștourile pe care să le faci despre cât e de scump

iPhone X și toate miștourile pe care să le faci despre cât e de scump

iPhone X e mare, e tare, e lucios și e scump. De preț m-am legat și eu, că prea e mare gălăgia pe ce face și pe cât de deosebit este.

iPhone X e ceva special. Gândește-te doar: mii de oameni au stat cu ochii bulbucați de somn ca să precomande. Apoi și-au bulbucat ochii și mai tare când n-a venit precomanda fix pe 3 noiembrie. Iar în magazine bate vântul, că aveau stoc cam cât ar căra un om în două mâini și trei buzunare din China până atunci.

La operatori e gol, la magazine online e în așteptare și, undeva în însorita California, directori Apple stau în cerc, beau o bere și fac mișto de nebunie. Asta în timp ce, undeva în fundal, un contor le aratâ câți bani intră în fiecare secundă în conturi. iPhone X o să-i umple de bani pe toți și o să-i umple de draci pe concurenți.

Cât costă, de fapt, iPhone X

E atât de scump, că băncile deja se gândesc să dea creditul: “Primul iPhone X”.

Pe lângă leasinguri la BMW, Audi, Tesla și Volkswagen, băncile pregătesc un leasing pentru iPhone X.

[readmore]

BOR a început să ceară donații în iPhoneX, că se devalorizează mai greu decât leul în raport cu euro.

Buchetul de flori e pentru greșeli umane, pe care le fac toți bărbații față de femei. iPhone X e pentru greșeli de tipul “Plecat de acasă după pâine și revenit 20j de ani mai târziu cu familie nouă și trei copii”.

Rata la iPhone X îți aduce aminte de Dacia dinainte și după ‘89. Pentru amândouă ai mâncat pâine cu iaurt.

Toți banii sparți pe iPhone X merită (cred, nu știu, n-am)

E bine să iei iPhone X, dar majoritatea românilor o să aibă telefonul de Black Friday, că abia atunci încep livrările.

Acum nu e rost să mai aduci blugi din Turcia și mașini din Germania, că te-nvârți mai repede cu iphoane din China și Australia.

Poți să dai iPhone X unui prieten care are un telefon chinezesc, ieftin și bun, să vadă și el cum trăiesc bogații. O să te înjure apoi că n-ai minte, dar spumele pe care le va face când îi zici că e sărac sunt neprețuite.

Sunt români care deja calculează în țigări cât costă iPhone X. De la întâi se lasă.

Dar, mă rog, e greu să pui mâna pe el. De-aia OLX a băgat agenția de publicitate în pitch și vrea mesaj nou: VREI NU VREI TOT LA SAMSARI AJUNGI.


Disclaimer: iRaportul lui Titus A. Technicus este o rubrică pamflet care tratează actualitatea pieței tech într-o notă umoristică. Fiecare articol al acestei rubrici trebuie tratat ca atare.

Titus A. Technicus
Articol scris de
Titus A. Technicus
Comentarii
Titus A. Technicus
14:54 / 04.11.2017