Cele mai bune mașini pe care să le cumperi în acest an

Cele mai bune mașini pe care să le cumperi în acest an

Dacă ești în căutarea unui automobil și nu vrei să greșești, un top cu cele mai bune mașini pe care să le cumperi în acest an sigur îți va fi de ajutor.

Când vrei una dintre cele mai bune mașini pe care să dai bani, trebuie să îți extinzi puțin lista de preferințe. De exemplu, poate că nu-ți place ce produce BMW, dar noul BMW X2 e un model excelent, disponibil din martie. E greu să recomanzi o mașină Dacia, dar Duster este o alegere bună, dacă preferi un SUV.

Cele mai bune mașini pe care să le alegi în 2018

Modelul BMW X2 e o alegere excelentă. Mașina este disponibilă în trei variante de motorizare: BMW X2 sDrive20i 2,0 litri benzină, 192 CP și 280 Nm, BMW X2 xDrive20d 2,0 litri diesel, 190 CP și 400 Nm și BMW X2 xDrive25d 2,0 litri diesel, 231 CP și 450 Nm.

Ambele versiuni diesel sunt dotate cu un sistem de tracțiune integrală xDrive și cutie de viteze Steptronic în opt trepte. SUV-ul fabricat în Bavaria atinge 100 de kilometri pe oră în 7,7 secunde, iar viteza maximă este 227 kilometri pe oră.

Pe poziția secundă este Volkswagen Polo, o mașină destinată celor care circulă mai mult în orașele extrem de aglomerate. Pe piața de la noi, prețul de pornire pentru un astfel de model este de 13.000 de euro.

Podiumul este completat de modelul Jaguar E-Pace, al cărui pret de pornire în țara noastră este de aproximativ 30.000 de euro. SUV-ul compact al celor de la Jaguar concurează în mod direct cu BMW X1, Mercedes GLA sau Audi Q3.

O altă mașină ce ar merita atenția doritorilor este SUV-ul Citroen DS7 Crossback. Cu un preț de pornire de 30.000 de euro, ce o scoate în evidență este designul. Mașina va fi disponibilă din martie. Nu e de ignorat nici raportul calitate-preț.

[readmore]

O altă recomandare este Volvo XC40 pentru care doritorii trebuie să fie dispuși să scoată din buzunar cel puțin 30.000 de euro. Evident, primul criteriu în alegerea unui Volvo este siguranță, dar un plus este și fiabilitate lui XC40.

Infiniti QX50 și-a făcut și el loc în topul întocmit de ziariștii din Insulă. Cu un preț de bază de 35.000 de euro, automobilul se adresează celor ce vor să iasă din tipar și nu doresc să-și cumpere un model BMW sau Volkswagen.

Sursa: Express
Etichete: