Polaroid ar putea reveni la glorie mulțumită Impossible Project

Polaroid ar putea reveni la glorie mulțumită Impossible Project

The Impossible Project este o companie devenită populară prin relansarea de filme compatibile cu bătrânele aparate Polaroid. Acum a început să relanseze camere foto.

Polaroid a intrat de mulți ani în faliment, iar brandul din spate este folosit de cine licitează mai mult. Din acest motiv, mai vedem ocazional camere care nu au nici o legătură cu produsele tradiționale ale companiei americane. Există totuși o entitate care își dorește să nu uităm de tradiția camerelor instant și, până de curând, purta numele de The Impossible Project.

Fanii camerelor clasice Polaroid, de câțiva ani au fost nevoiți să folosească cartușe de fotografii instant de la The Impossible Project pentru a se bucura de bătrânele jucării. Acum, respectiva companie trece printr-un proces de rebranding și, pe lângă filmele de Polaroid se va ocupa de relansarea unor camere clasice cu nume actualizate.

De acum înainte, compania va purta numele de Polaroid Originals și a intrat pe piață printr-o cameră analog instant cu numele OneStep 2. Ilustrată în imaginea de mai sus, camera funcționează cu aceleași filme precum o cameră tradițională Polaroid, păstrează liniile clasice de design ale acelor aparate și arată foarte bine. Aceasta este a doua cameră lansată de cei de la Impossible Project, după ce anul trecut au lansat un gadget original intitulat I-1 cu conectivitate Bluetooth și suport pentru aceleași filme instant.

Ca referință, noul OneStep 2 este o reiterație a primului Polaroid OneStep lansat în 1977. Noua variantă păstrează carcasa crem a versiunii originale, butonul roșu de declanșare și liniile curcubeu de pe față specifice brandului. Modificările constau într-un viewfinder un pic mai mare și două rânduri discrete de lumini care te ajută să ții evidența fotografiilor pe care le mai ai pe cartuș. Un film standard pentru OneStep 2 ar trebui să fie suficient pentru 8 fotografii instant. Prețul de achiziție este de 100 de dolari, iar un cartuș cu opt fotografii costă 16 dolari. Camera va fi disponibilă în culorile negru și alb luna viitoare.

Citește și:
Etichete: