Cum arată și ce știe să facă telefonul ”card de credit”

Unul dintre cele mai mici telefoane din lume s-ar putea să nu fie la fel de util precum smartphone-ul pe care îl ai deja, dar măcar e mic.

În prezent, telefoanele încă încearcă să-ți ofere cel mai mare ecran cu putință. Se reduc marginile, se mai pun crestături că așa s-a văzut la celălalt, se schimbă raportul de aspect, pe scurt, se lucrează mult ca să ai un ecran cât mai mare, mai nou într-un telefon cât mai mic.

Niciunul dintre telefoanele deja obișnuite nu s-ar putea compara cu KY-O1L, însă. Acesta este un telefon suficient de mic încât poate fi pus într-un suport pentru carduri. Telefonul este extrem de rudimentar și s-ar putea să nu fie chiar flagshipul la care visai, dar în anumite condiții își poate face treaba destul de bine.

Lungimea și lățimea acestuia sunt similare cu ale unui card de credit, iar grosimea este de doar 5,3 milimetri, astfel că mai degrabă l-ai pierde în buzunar decât să te plângi că n-ai loc pentru el. Nici greu nu e, cântărește doar 47 de grame, astfel că e lăudat ca fiind cel mai subțire și cel mai ușor telefon din lume

Ecranul are diagonala de 2,8 inci și este de tipul e-paper, monocrom, similar cu ce-ai avea pe un Kindle din modelele mai vechi. Telefonul are și conectivitate LTE, iar bateria este de 380 mAh. Nici n-ar trebui să ai pretenții de cameră foto, pentru că e inexistentă, la fel cum nu există nici un magazin de aplicații pentru telefon. Partea bună e că ai un browser de internet, dacă ai de gând să intri pe net alb-negru.

Prețul telefonului nu este chiar pe măsura dimensiunilor fizice ale acestuia: KY-O1L va costa 300 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: theverge.com