17 dec. 2018 | 19:39

Cât te costă să te îmbogățești în Red Dead Online cu bani reali

ACTUALITATE
Cât te costă să te îmbogățești în Red Dead Online cu bani reali

La câteva săptămâni după introducerea Red Dead Online, cei de la Rockstar Games au decis că este momentul să se îmbogățească.

La câteva săptămâni după lansarea Red Dead Redemption 2 și depășirea mai multor recorduri de popularitate, Rockstar Games a lansat componenta online a ecuației. Încă din beta, Red Dead Online a fost un succes major la public, chiar dacă strângerea de bani pe care să-i cheltuiești în joc reprezenta un efort semnificativ.

Într-o manieră similară cu GTA V, a fost doar o chestiune de timp până când Rockstar Games să introducă microtranzacțiile în Red Dead Online. În practică, indiferent cât de bine se vinde jocul cu pricina, acest microtranzacții vor ține jocul în viață pentru următorii cinci sau zece ani. În momentul în care internauții sunt tentați să investească în mod constant bani reali în joc, dezvoltatorii vor introduce conținut nou in-game.

În privința ratei de conversie la care s-au gândit creatorii jocului, cea mai mică investiție pe care o poți face în Red Dead Online este de 4,99 dolari pentru 25 de lingouri de aur. În mod normal, vei plăti 9,99 dolari pentru aceeași cantitate de aur, dar pentru o perioadă limitată de timp, te vei bucura de o reducere.

Dacă nu ai ce face cu banii și vrei să-ți domini adversarii într-un timp surprinzător de scurt, o poți face cu o investiție astronomică de 99,99 de dolari, semnificativ mai mult decât te-a costat să-ți cumperi jocul original.

Deși implică un pic de răbdare și efort, este important de reținut că banii pot fi câștigați în joc și prin intermediul misiunilor sau a altor tertipuri. Ține doar de tine să decizi dacă merită să-ți arunci economiile reale pe lingouri de aur virtuale. Conform descrierii oficiale, aurul din Red Dead Online te ajută să-ți cumperi arme, provizii pentru cal, obiecte unice pentru tabăra ta și nu numai.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele