Cat B35 Smart 4G e cel mai nou telefon care rezistă în situații extreme

Cat B35 Smart 4G e cel mai nou telefon care rezistă în situații extreme

Se prea poate să ai nevoie de un telefon foarte rezistent uneori. Pentru acele momente tocmai a fost anunțat un noi model Cat: B35 Smart 4G.

Din gama telefoanelor Cat face parte şi Cat B35, un telefon funcţional rezistent, cu acumulator mare şi suport 4G. Modelul Cat B35 este rezistent la cădere, praf şi apă. E destinat pentru utilizare în cele mai dificile condiţii de către clienţii care au nevoie de o conexiune de voce şi de text fiabilă.

Operează în reţelele 4G LTE şi susţine VoLTE şi VoWiFi. Utilizatorii pot utiliza servicii care necesită conexiunea la un smartphone, cum ar fi e-mai social media, hărţi, căutare şi Google Assistant, se arată în comunicatul remis PLAYTECH.

Partea mai interesantă a telefonului e că rulează KaiOS 2.5, un sistem de operare excelent pentru feature phones în care a investit și Google. Altfel, ca hardware, telefonul are 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și un procesor dual core la 1,3 GHz.

Ca toate telefoanele Cat, Cat B35 este un terminal robust, rezistent şi testat în condiţii extreme. Deţine certificatul IP68, fiind impermeabil până la 1,2 m adâncime timp de până la 35 de minute, poate să cadă în mod repetat pe beton de la înălţimea de 1,8 m, este rezistent la praf şi la temperaturi extreme. Are o baterie mare de 2.300mAh, care permite 12 ore de convorbire și 30 de zile în regim de aşteptare.

B35 Smart 4G (1)

Aceste funcţii sunt foarte importante pentru cei care deţin telefoane Cat. Conform unui studiu recent, la care au participat 25 mii de utilizatori de telefoane Cat, patru din cele cinci funcţii considerate a fi cele mai importante aveau legătură cu robusteţea şi 98% din clienţi au considerat că durabilitatea mare bateriei este un element principal. Peste jumătate dintre clienţi (58 %) şi-au deteriorat grav telefonul deţinut înainte de a trece la un telefon Cat, ca o alternativă robustă.

Preţul de vânzare recomandat de producător este de 109 euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: