Eficiența lui Hawkeye în Universul Marvel, detaliată într-un colaj spectaculos

În cazul în care Hawkeye este eroul tău preferat din Universul Cinematografic Marvel, te vei bucura să vezi colajul de mai sus care sintetizează abilitățile sale de arcaș.

Hawkeye este departe de a fi cel mai relevant membru din echipa de super eroi The Avengers. De cele mai multe ori, personajul interpretat de Jeremy Renner este ironizat și considerat ca fiind de umplutură în unele dintre cele mai profitabile pelicule din ultimul deceniu.

Nici măcar faptul că trage cu arcul nu pare să fie de speriat. În același timp, în mod previzibil, Clint Barton aka. Hawkeye are fanii lui care își doresc să-l vadă un pic mai mult pe ecran. Eventual, ar fi drăguț să aibă și propriul lung metraj la un moment dat, precum Thor, Captain America sau Iron Man.

Hawkeye a apărut pentru prima oară pe marile ecran în Thor, în 2011. Între timp, a mai apărut în primele două filme din seria Avengers și în Captain America: Civil War. Foarte mulți fani au fost dezamăgiți de absența sa din Avengers: Infinity War.

Chiar și dacă nu aveai o afinitatea pentru personajul cu pricina, tot i-ai fi simțit lipsa în prima parte a luptei cu Thanos. În teorie, există niște benzi desenate în care se pare că Hawkeye se pensionase deja până la acțiunea din Infinity War. În altă ordine de idei însă, nu este ca și cum seria Avengers a respectat dumnezeiește benzile desenate care i-au servit ca inspirație.

Revenind la clipul de mai sus, acesta a fost realizat de YouTuber-ul Matt Solazzo și a implicat un volum semnificativ de muncă. Scopul final a fost de a agrega într-un singur scurt metraj toate momentele în care Hawkeye a omorât pe cineva în The Avengers și Avengers: Age of Ultron.

Este analizată cât se poate de atent lupta spectaculoasă din New York și cea din în acest scop. La final, se trage linie pentru a se afla câți inamici a omorât cu ajutorul arcului, câți și-a asumat că a omorât, câte săgeți a folosit și câte săgeți a recuperat. În definitiv, este un exercițiu interesant de statistică și merită să arunci o privire.