Canon trage de „calul mort” al camerelor compacte cu acest model nou

Canon trage de „calul mort” al camerelor compacte cu acest model nou

Canon a lansat PowerShot SX740 HS, o cameră foto point & shoot care s-ar putea să te convingă să-ți lași DSLR-ul acasă atunci când pleci în următoarea vacanță.

Precum predecesorul său, SX740 HS vine cu un zoom optic de 40x (echivalentul a 24-960mm), un senzor de imagine CMOS de 20.3 megapixeli (6.17 x 4.55 mm). Totuși, această nouă cameră poate filma 4K Ultra HD și poate crea și timelapse-uri 4K.

De asemenea, camera are un procesor de imagine Digic 8 ce ar trebui să ofere un autofocus rapid și o viteză de fotografiere de 10 cadre pe secundă. Plaja ISO (sensitivitatea imaginii) variază de la 80 pânî la 3200 ISO, iar viteza de capturare de la 1/3200 secundă la 15 secunde. De menținat, în modul auto, camera poate urca doar până la 1600 ISO.

Zoom-ul optic de 40x este unul impresionant, mai ales pentru o cameră atât de mică, dar dacă cumva nu îți ajunge, e bine să știi că noul Canon PowerShot poate atinge un zoom digital de 80x. Sigur, o să pierzi din calitatea imaginii, dar măcar obți un zoom de 80x.

Pentru ca imaginile să arate bine și in situații cu iluminare mai puțin ideală, Canon a adăugat un sistem de stabilizare a imaginii pe cinci axe.

La fel ca și camera anterioară din acestă serie, SX740 HS are un ecran LCD de 3 inci ce se poate rabata complet astfel încât poate fi folosit pentru fotografii selfie sau pentru vlogging. Și pentru că este o cameră compactă ce nu se adresează profesioniștilor, camera Canon vine cu 29 de presetări de scene de fotografiere și cu detecție automată, astfel încât camera să facă cele mai multe fotografii în funcție de ceea ce fotografiezi.

O altă funcție utilă este Zoom Framing Assist care ajustează zoom-ul și focusul pentru ca imaginea ta să aibă cea mai bună compoziție, iar modul Hybrid Auto creează automat un scurt filmuleț format din fotografiile făcute de-a lungul zilei.

Canon SX740 HS are conectivitatea Wi-Fi și bluetooth pentru a putea transfera fotografiile mai ușor. Camera este disponibilă la vânzare din luna august în SUA cu vreo 400 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: